Villa Sjöliden

Att inte må så bra… och dagens bästa dealer!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Just nu är jag inne i en oerhört mörk period som inte verkar vilja släppa greppet om mig, utan snarare tighta till snaran som gör att jag behöver kippa efter andan. Muskler som värker av trötthet och tankar som blir så pass mörka att jag helst inte vill prata om dom. Ingenting känns roligt och allt känns meningslöst. Jag försöker till och från intala mig själv att detta INTE är sant (för så är det ju… eftersom ALLT (när kroppen är i sitt ”vanliga läge”)  är och känns meningsfullt).

Situationen skrämmer mig eftersom jag nog hade glömt av (lite) hur svårt det faktiskt är att försöka trycka bort denna irrelevanta tankeverksamhet. Det blir som att en förbannelse vilar över kroppen som gör att det känns omöjligt att ta kontroll över.

Jag känner mig förtillfället fången i min egen kropp, och jag minns faktiskt inte sist när mitt mående var på en sådan här låg nivå, vilket både känns bra och rent ut sagt skit! Bra, för att jag inte minns senast, vilket i sin tur betyder att det var väääldigt länge sedan (nu snackar vi år), och det tackar jag högre makter för. Dåligt… ja, behöver jag ens nämna varför!?

JAG HAR INGET ATT MÅ DÅLIGT ÖVER, tvärt om… jag borde må på topp just nu och njuta för fullt av livet. Jag vet att det inte går att stressa fram, men just nu önskar jag inget annat.


Här hemma är vi tillbaka till rutiner igen efter ett par dagars VAB eftersom Milian varit snuvig.

När alarmet ringde och det var dags att stiga upp kändes kroppen så tung att det näst intill var omöjligt att orka vrida på sig och trycka på snooze-knappen. HUA!

Väl nere, är det bara att ta sig i kragen och försöka väcka upp resten av familjen, vilket brukar kunna vara att jobba i motvind och så även idag;)

Men, men… nu är alla uppe och dagen kan dra igång på riktigt.

Idag tänkte jag tipsa er om några dealer som helt klart är värda att spana in och ha lite extra koll på under Black Week.

Vi börjar med Ellos, där ni just nu kan fynda upp till 70% på utvalda produkter och 20% på ordinarie sortiment.

Duk, Världens skönaste och meste gångvänliga pumps, Ryamatta

Hos Nakd får ni just nu 30% på ALLT med koden BLACKWEEK

Fuskpälskappa & elegant spetsblus

Inne hos Bubbleroom får ni bland annat  20% på ALLT!

Klänning, Cardigan, Byxor

Nej nu måste jag fara mot jobbet! 

Önskar er en fin tisdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Hoppas det vänder och att du kan stilla tankarna. Tack för att du berättar betyder så mycket att vi pratar om hur vi mår, måste bort med tabut om psykisk ohälsa.
    Har kopierat en text jag läser regelbundet vilken hjälper mig kanske kan den hjälpa dig ”Jag är inte min kropp, min kropp är återvunnen jord. Jag är inte mina andetag, mina andetag är återvunnen luft. Jag är inte mina känslor, mina känslor är återvunnen energi. Jag är inte mina tankar, mina tankar är återvunnen information.

    Den här serien av affirmationer handlar om identifikation. När du uttalar dem en efter en kan du uppleva din kropp, din andning, dina känslor och dina tankar i tur och ordning. Alla dessa saker hör till dig, men de är inte vad du är. Du är den som iakttar dem. Du är den som upplever, bakom upplevelsen. Materia och energi återskapas genom dig i ett flöde. Allt ingår i flödet utom det sanna självet som styr livet som en koreograf regisserar en dans, leder varje steg utan att själv gå upp på scenen.”. Kram