Villa Sjöliden

Vab och blusar till RIKTIGT bra priser!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Fredag morgon, och här hemma blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss. Milian kom hem från skolan igår och var snorig och hes vilket innebär att det blev Vab idag tillsammans med båda barnen hemma.

Det är bara att hålla tummarna på att barnen är sina bästa jag och inte halvt slår ihjäl varandra;) Vi får hoppas att dom är sina ”bästa jag”, men det brukar gå sådär.

Så just nu ligger vi alla tre hopkurade under varsin filt i tv-soffan och lyssnar på när kaminen i glasrummet sprakar medan våran lilla nykomling far runt som en illbatting med bus i sina ögon.

Det är riktigt grått utanför fönstren idag, och jag funderar på om jag ska passa på att städa av lite för att kunna plocka fram dom första adventsljusstakarna i fönstren. För en sak ska ni veta… att det är det enda barnen (mest Alicia) tjatar om just nu.

Och jag är ju inte den som är det;) Jag har ju längtat själv i över en månad nu!

Bjuder därför så länge på en bild från förra året…

Älskar mina ljusmanschetter från svenstenn.

Idag tänkte jag att vi skulle kika lite på några utav årets finaste ”fest” blusar. För lika bra som det är att äga ”den lilla svarta klänningen” i  sin basgarderob är det att att ha några fina blusar som passar till det mesta. Och det bästa är att man antingen kan klä upp eller ner dom beroende på tillställning.

Jag har därför plockat fram några favoriter till RIKTIGT bra priser…

Blus 1, blus 2, blus 3, blus 4, blus 5, blus 6

Men mina absoluta favoriter hittar ni här och här. Visst är dom fina!

Och den sistnämnda är PERFEKT till nyårsfirandet!

Och registrerar ni er till deras nyhetsbrev har ni dessutom 20% på hela beställningen.

Nej nu ska jag ta hand om mina små troll<3 

Önskar er en fin fredag! 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.