Villa Sjöliden

En mental svacka och årets finaste julklänningar!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Så vad denna helg till ända och som vanligt flög den bara förbi. Som tur var hann vi i alla fall fira våra älskade pappor vilket faktiskt var det viktigaste av allt!

Snickaren fick denna fina och denna snygga av sina små troll och min pappa fick denna av mig och min lillasyster, Alla nöjda och glada!

Vi fick även ett efterlängtat besök av våra bästa kompisar på morgonkvisten vilket var väldigt trevligt<3 Har saknat dom så mycket!

(ljuslykta, liknande ljusstake, förvaringsboxar av samma märke, lampfot)

Något som jag faktiskt också hann med, som jag hade planerat att göra i helgen var att tvätta fönstren. SÅ HIMLA SKÖNT! Nu kan adventsbelysningen åka fram när vi känner oss redo.

Just nu (som jag nämnt tidigare) är jag inne i en mental svacka. Stressen inombords växer för varje dag just nu vilket gör att både psyket och magen är halvt uppochner. Jag vet egentligen inte varför riktigt, men jag tror att stressen beror på att det är rätt så mycket inplanerat framöver och att jag inte riktigt känner att jag har kontroll på läget.

Men just den mentala svackan vet jag inte riktigt vad den kan komma att bero på. Troligtvis vädret och det konstanta mörkret… men jag vet inte riktigt. En sak som jag i alla fall vet är att det kommer att gå över och bli bättre inom sinom tid. Det är bara att vänta ut stormen.

Men nog talat om detta, för idag tänkte jag vi skulle kika på några potentiella julklänningar.

Klänning 1, klänning 2, klänning 3, klänning 4

Men min favorit är nog ändå denna skönhet!

Nej, nu är det dags att ta tag i denna dag och fara mot dagens jobbpass. 

Önskar er en fin måndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.