Villa Sjöliden

Pigg som en lärka!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

I morse vaknade jag upp vid 7- tiden och insåg att jag somnat med både kläder och smink under gårdagens läggning. Detta mina vänner hör inte direkt till vanligheten… jo, kanske att jag somnar en stund vid läggning, men jag lyckas alltid vakna senare på kvällen. Nu sov jag alltså en hel natt, vilket visar på hur slut jag var efter veckans jobb.

Men idag är det andra bullar! Pigg som en lärka och redo att ta tag i dagens bestyr.

Snickaren är ute och jagar tillsammans med jaktlaget nu på förmiddagen. Milian har en kompis över på besök och jag och Alicia ska försöka få fönstren, i detta hus rena, plantera vitlök i köksträdgården och allmänt greja.

(Liknande bricka, ansikte på pinne, ljusstakar)

Efter att fönstren har blivit tvättade funderar jag starkt på om jag ska tjuva med att plocka fram några adventsljusstakar. När jag åkte med bilen genom våran gata igår kväll såg jag att flera hus redan fått upp sina adventsstjärnor och ljusstakar i fönstren. Och jag förstår dom… för det mest härliga med december månad är ju faktiskt när adventsbelysningen får komma upp i fönstren. Och att få njuta av dom ett par veckor extra under dessa gråa månader kan nog göra gott för själen!

Vad tycker ni? Ska man vänta med adventsbelysning till första advent eller får man tjuvstarta?

Idag tänkte jag visa er två av mina ”villhöver” saker i november månad. Nämligen dessa och denna goding!

Nej nu ska vi se till att kicka igång denna dag! 

Önskar er en fin lördag<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.