Villa Sjöliden

När man ligger en dag före…

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Här hemma vaknade jag upp och var helt säker på att det var fredag… Ja vad säger man!? Vad jobbigt det är när man ligger en dag före i tanken. Det är mycket bättre när det är åt andra hållet, eller vad säger ni? 😉

Men trots detta, så känns det väldigt härligt att vi är på ”rätt” sida av veckan nu och jag längtar efter att få se lite dagsljus. Det mörkt när jag åker till jobbet, och mörkt när jag åker hem. Så dagsljus på veckodagarna är inget jag är bortskämd med just nu.

Men det är tur att man får njuta av dagsljus ett par dagar i veckan i alla fall under vinterhalvåret.

(ljuslyktor från Oisoioi (liknande här)

Men det mysigaste med detta mörker är att det är väldigt trevligt att få tända en massa ljus inomhus. Eller hur?

Men vet ni? På vissa ställen har jag faktiskt börjat ha konstgjorda ljus runt om i huset. Och det är så mysigt när dom är på timer och är tända när man kommer hem.

Och på tal om detta måste jag rekommendera er dom mest verklighetstrogna och fina led-stearinljusen som är helt outstanding! Ni hittar dom här, och jag får liksom inte nog av dom. Lite roligt, med tanke på att jag innan jag hittade dessa, alltid ogillat konstgjorda ljus. Och dom är värda sitt pris!

Har dock hittat dessa som jag är lite nyfiken på som liknar mina favoriter men till ett betydligt bättre pris! Dom ser ut att ha potential.

Nej nu tar vi tag i denna torsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Köpte mios långa ljus.Riktigt ful låga. Gick inte i ljusstaken och sämst av allt så var det lika små batterier som till TV dosan. Lämnade tillbaka dom. Men Clas Olsson har kanonfina både blockljus o långa. Har många såna hemma.

    1. villasjoliden

      Oj vad bra att du skrev det. Då ska jag INTE köpa dom ljusen. Tack för tipset, ska spana in dessa:)
      Kram Nathalie