Villa Sjöliden

Att lite smått börja tappa karaktären!

Innehåller annonslänkar

God morgon kär ni<3 

I morse var sängen egentligen alldeles FÖR skön för att lämna när alarmet skrålade ur telefonen. Tack och lov att det är onsdag och att vi är halvvägs genom veckan och därmed närmar oss helg, för JAG BEHÖVER SOVMORGON!

Egentligen är jag mer en morgonmänniska, men under vintertid beter min kropp sig som att den skulle behöva gå i ide. Jag är trött under dygnets alla timmar och då framförallt både morgon och kväll.

Igår, när jag kom hem från jobbet, var det alldeles tyst och lugnt i huset. Snickaren hade tagit barnen för att spela paddel och jag och lilla Chelsea fick en stund för oss själva. Tanken var att jag skulle ha gett mig ut på en springtur, men när katten kom och var så otroligt kelsjuk och gosig så kunde jag inte annat än att sätta mig med henne i soffan. Efter det var motivationen som bortblåst…

Kruka, karaff, poster (styckschema älg)

Jag känner att jag smått börjar tappa karaktären när det kommer till träning och kost just nu. Det här med att springa varannan dag har byts ut till ca en gång i veckan.  VAD ÄR DET SOM HÄNDER!?

Inte bra! Det är ju nu jag borde steppa upp och verkligen ha motivation med bara 1 månad kvar till bröllopet i New York. Men, men… man kan ju inte vara på topp jämt… eller hur!?;)

Men nog talat om det!

Idag tänkte jag visa er en mycket praktisk sak som står högt upp på min önskelista i år, nämligen denna goding.

Nej nu måste jag kila mot jobbet! 

Önskar er en fin onsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.