Villa Sjöliden

Grått och regnigt!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3

Idag vaknar vi upp lite småtrötta till en grå och regnig morgon. I natt har det varit fart på våran lilla nykomling här hemma, så det har blivit en del avbruten sömn. Tur att hon är så söt;)

Men efter en lång frukost med en sprakande brasa i bakgrunden börjar livet sakta komma tillbaks.

Idag har jag tänkt försöka få med mig familjen på lite storstädning här hemma, vilket verkligen behövs! Det är enligt mig oslagbart att ha ett nystädat hem innan en ny vecka drar igång.

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så känner jag att vi just nu är inne i en ganska så tråkig och grå period just nu, vilket gör att mitt mående påverkas. Fick i ”läxa” av min samtalskontakt att försöka hitta små saker i vardagen som får mig att må bra just nu. Och det är rätt så svårt, med tanke på att mina stora intressen som får mig att vara här och nu är under sommarhalvåret. Så som mina odlingar, vara ute och strosa i trädgården, åka och klippbada osv. Men vad är roligt just denna ”mellantid”? Nu fick vi ju hem lilla Chelsea i fredags vilket hjälper en del, men det är rätt så knepigt att hitta dom här småsakerna.

Men nog talat om det, för nu måste jag visa er vad jag tog och klickade hem igår kväll. Nämligen denna goding, som kommer få placeras i badrumsfönstret om ett par veckor. Och det kommer bli så galet fint!

En billigare variant av denna goding, som alltid har stått högt upp på önskelistan, men som just nu finns på extrapris.

Önskar er en fin dag<3

Kram Nathalie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.