Villa Sjöliden

Chelsea, allahelgona och en rolig present till pappa!

Innehåller annonslänkar

God kväll kära ni<3

Idag vaknade vi upp till lördag, allahelgona och ett pipande ljud nerifrån undervåningen. Alla i familjen tassade försiktigt upp och möttes utav denna lilla goding som flyttade hem till oss igår kväll.

Säg hej till lilla Chelsea!

Som ni vet, så försvann ju våran andra katt för ett tag sedan, och har dessvärre inte kommit hem ännu… så tyvärr börjar hoppet sina något. Därför fick denna lilla goding flytta hem till oss… och så klart hoppas vi att lilla Selma också kommer hem,

Men visst är hon söt!?

Annars så har det varit en ganska så tung vecka som vi tack och lov snart lämnar bakom oss. Jag kan inte riktigt säga vad det beror på, men den har både varit lång, tröttsam och… ja… liksom tung. Detta trots att vi nästan varit barnfria hela veckan och att vi i torsdags kom på att vi faktiskt faktiskt firade 10 år tillsammans, jag och Snickaren.

Det blev inte mycket till firande eftersom vi båda hade glömt bort ”våran dag”. På vägen hem från jobbet köpte jag snabbt med mig lite Thaimat och väntade på Snickaren som kom hem med ett fång vackra snittisar. Det var typ det firandet… för Snickaren åkte iväg och styckade vildsvin och jag somnade gott framför tv:n i soffan här hemma. Så typiskt oss! Men det finns ju fler dagar att fira på;)

Barnen har i alla fall haft en fantastiskt fin vecka tillsammans med nära och kära som turats om att ta hand om dom så dom kunde få sitt höstlov. Först hos mormor som bjussade på blodiga korvfingrar till kvällsmat och en massa roligheter dagen efter.

Och i slutet av veckan tog farmor och farfar över barnvaktandet och det blev korvgrillning i skogen tillsammans med kusinerna och en massa annat kul.

Och igår efter jobbet hämtade jag hem våra små troll, och så även våran nya lilla familjemedlem.

I förmiddags när barnen åkte med Snickaren till hockeyskolan passade jag därför på att bonda med våran lilla nykomling. Och det märks redan nu att det kommer att bli en kelig liten myskisse.

Framåt kvällskvisten tog vi på oss varma kläder och åkte iväg till kyrkogården för att kika på alla tända ljus, vilket faktiskt har blivit en tradition. Även detta år var kyrkogården så levande och vacker!

Nästa vecka stundar ju årets farsdagsfirande. Och så klart ska vi uppmärksamma våra älskade pappor och våra barns pappor lite extra.

Och vad ger man då till dom som allt för ofta redan har allt? Kanske räcker det med ett grattis, men om man vill ge något mer så hittade jag denna eleganta och roliga present.

Önskar er en fin lördagskväll<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.