Villa Sjöliden

Krupp, RS- virus, mode och inredning!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Här hemma fortsätter sjukstugan förfullt. Snickaren väckte mig vid 04.30 i morse av att stackars Milian inte kunde andas och lät som en skällande hund så fort han hostade. Förstod direkt att det måste vara någon form av krupp han drabbats av, så vi lindade in Milian i en massa filtar och därefter tog Snickaren honom i famnen och gick ut och satte sig vid entrén så att han fick andas kalluft, Efter en stund blev andningen en aning bättre, så vi bäddade ner honom på en madrass i glasrummet med dörren vidöppen, huvudet i högläge och en brasa som sprakade bredvid så att han inte skulle bli allt för nerkyld. Det var trotts allt bara 3 grader utomhus. Där somnade han tillslut, tack och lov!

Kan säga att trots att både jag och Snickaren behöll lugnet här, så var det nära att det blev ett ambulanssamtal. HUA!

Nu har Milian både feber och en torr och skällande slemhosta. Detta betyder att det just nu ligger 2 sjuklingar nerbäddade i soffan här hemma. SUCK!

Jag kan även med största sannolikhet säga att det är RS- virus som drabbat barnen.

Anledningen till att jag tror det är Rs- virus är för att barnen hade EXAKT samma symtom sist dom konstaterades ha RS- virus och Alicia blev inlagd på sjukhus för några år sedan.

Just nu känns det verkligen som att jag jobbar med att vabba, istället för att jobba som montör på mitt vanliga jobb. Men det är väl helt enkelt detta som blir baksidan av att ha levt under alla restriktioner så lång tid. Vi har helt enkelt tappat våra immunförsvar, och nu när restriktionerna släpper så blir det som en explosion av virus och infektioner som drabbar oss.

Förra vintern existerade varken RS- viruset eller vinterkräksjukan… vilket gör att virusen nu istället har tagit fart både extra tidigt och extra hårt.

Tråkigt, men sant!

Se verkligen till att vara försiktiga ni som har småbarn hemma… för det är INTE roligt att få RS och behöva läggas in på sjukhus.

Men nog talat om detta… för något som i alla fall är härligt är att vädret visar sig från sin bästa sida, även om vi inte kan vara ute och njuta.

Igår eftermiddag han jag i alla fall komma ut en liten stund innan det blev mörkt för att bli klar med odlingsbäddarna inför kommande vinter. Nu är det bara växthuset, och hallonbuskarna som kvarstår att greja med Ja, och alla miljoner krukväxter som ska bäras in i boden vill säga.

Idag tänkte jag visa er två riktigt fina inredningsnyheter till PANGPRIS. Spana in denna ljuslykta och denna ljusstake.

Och för er modeintresserade tycker jag ni ska spana in detta smickrande plagg! SÅ SNYGG!

Nej nu ska jag pyssla om mina små sjuklingar här!

Önskar er en fin dag<3

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.