Villa Sjöliden

Försvinnande god chokladkaka och skönhetstips!

Innehåller annonslänkar

Hej på er<3 

Söndag förmiddag, och vi vaknade upp till ett ordentligt busväder utanför fönstren idag. Jisses, regnet piskar mot rutorna och vinden riktigt viner så att nuset knakar. På ett sätt ganska mysigt, så man med gott samvete kan vara inomhus och greja.

Idag har Milian en kompis på besök i några timmar eftersom både Snickaren och Milians kompis pappa är ute på jakt tillsammans. Så, en lugn söndag morgon blev det definitivt inte, då dessa små rastlösa själar sprungit upp och ner mellan över och undervåningen sedan klockan 8.00.

Idag hade jag tänkt att baka ett gäng kanelbullar med tanke på morgondagen. Dock kommer detta inte hinnas med eftersom vi är bortbjudna i eftermiddag till min lillasyster som fyllt år.

Slängde istället ihop lite gofika till barnen i form av denna underbara och otroligt saftiga chokladkaka. Den är sådär perfekt, försvinnande god och går snabbt att baka.

Receptet kommer från min svärmor som är grym på diverse bakverk.

Försvinnande god Chokladkaka 

3 dl Socker

3 dl Vetemjöl

2 tsk Bakpulver

1 msk Vaniljsocker

3 msk Kakao

Gör så här:

Blanda ihop alla ovanstående ingredienser i en bunke.

Rör sedan i 150g smält smör tillsammans med 1 1/2 dl kokande vatten i den torra blandningen. 

Rör sedan i 2 st ägg (ett i taget) 

Smöra och bröa en sockerkaksform alt. springform med löstagbar botten (jag brukar då klä springformen med bakplåtspapper). 

In i ugnen (mitten)  på 175 grader i ca 40 min.  

Kakan får gärna vara lite åt det kladdiga hållet i mitten. 

 

Igår kväll var vi just hemma hos svärföräldrarna tillsammans med Snickarens syskon och barnens kusiner. Vi fick underbart god mat och barnen lekte, stojade och hade så roligt hela kvällen medans vi vuxna satt och samtalade vid middagsbordet. Alltid lika mysigt och trevligt.

Igår visade jag er en nyhet för mig som har kommit att bli en favorit i sminkväskan.

Tänkte fortsätta idag med den perfekta settingsprayen som avslutas när du har sminkat klart dig. Detta för att få sminket extra fräscht och hållbart!

Även denna cc cream använder jag flitigt istället för foundation eftersom jag tycker det ger ett lättare och fräschare resultat. En klar favorit i sminkväskan. Jag varierar mellan färgen fair på vintern och tan på sommaren.

Sist, men inte minst vill jag rekommendera er denna FANTASTISKA highligter som även kan användas som ögonskugga eller kroppskimmer, Den är grym!

Dessa fantastiska produkter (och många andra) ingår i dealen ta 3 betala för 2 här inne.  Perfekt att uppdatera sminkväskan inför vintern!

Önskar er en riktigt fin söndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.