Villa Sjöliden

Trattkantareller och galet fina erbjudanden!

Innehåller annonslänkar

Hej på er godingar! 

Nu var det några dagar sedans sist jag kikade in till er här inne. Jag har nämligen legat sjuk dom senaste dagarna i en väldigt jobbig förkylning. Jag åkte och testade mig i måndags på morgonen, och fick svar redan på kvällen om att testet var negativt. Tack och lov!

Vet inte hur många gånger jag har testat mig nu sedan pandemins start, men säkert 4-5 ggr, och alla har visat negativt!

Som tur är, börjar jag sakta men säkert känna mig bättre… det värsta är den jobbiga huvudvärken och envisa hostan som mer eller mindre håller mig vaken om nätterna trots receptbelagd hostmedicin. Hua!

Men innan jag insjuknade i söndags så ska jag visa er hur helgen var här hemma. Denna helg hade vi inte något speciellt inplanerat, utan bestämde oss för att börja plocka in alla utemöbler vid poolområdet. Jag skulle ljuga om jag sa det inte känns en aning vemodigt… att nu behöva vänta i si så där en åtta månader tills det är dags att plocka fram allt igen. Men den som väntar på någonting gott… eller!?

Jag hann även med en tur till svampskogen för att leta på lite trattkantareller. Och vet ni… i år var det verkligen mycket!

Överallt fann man rosor med dom små delikata svamparna.

Just trattkantareller är dom absolut godaste att använda om man ska göra svampsås tycker jag. Vi torkar dom alltid på tidningspapper, och sedan kan man förvara dom i tätslutande burkar i flera år.

Vi gör mycket kantarellsås på vinterhalvåret när vi lagar mycket stekar… så som hjort och älg.

Och om man vill hitta trattkantareller och även gula kantareller så ska man alltid söka sig till platser i skogen som täcks av mossa. Där är det störst chans att finna svamparna. Ställen med mycket blåbärsris bör undvikas.

Och idag kära ni tänkta jag tipsa er om Bubbleroom, som just nu har 20% på utvalda jackor och kappor. Perfekt om man behöver uppdatera garderoben med en ny höst/ vinterjacka.

Rutig kappa, beige jacka, grå kappa, svart kappa

Och inne hos Ellos har ni just nu 40% på den dyraste varan med koden 445516 (gäller nästan alla märken).

Själv hittade jag dessa, som jag tyckte var väldigt snygga, och som fått väldigt fina omdömen!

Och slutligen…. Ni som vill få bort frissighet och tillföra en omedelbar och vacker glans i håret utan att det känns/ ser flottigt ut så har jag hittat kanske världens BÄSTA produkt! Den håller dessutom genom 3-4 tvättar vilket gör den galet dryg! Dessutom helt vegansk och fri från sulfater och parabener. Ja, ni hör ju… AMAZING! JAG ÄLSKAR DENNA!

Dessutom har alla medlemmar just nu 20% rabatt, på nästan allt inne hos Lyko!

Önskar er en riktigt fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.