Villa Sjöliden

Framme i Marbella!

Innehåller annonslänkar

Go kväll bästa ni<3 

Här kommer en liten hälsning från Marbella. Ja, ni hörde rätt… jag befinner mig alltså i Spanien med två tjejkompisar. Vi bor i ett jättemysigt hus som Cattis familj äger här nere.

Igår vaknade jag upp i Stockholm eftersom jag hade lyxen att få bli hämtad hemma av min älskade Sofie. Ni som har följt mig ett tag vet att när man är hos Sofie så får man äta dom mest lyxiga frukostarna…

(ljusstakar och porslin)

Efter en förmiddag hemma hos Sofie, var taxin på plats för att hämta upp oss och köra oss till flygplatsen.

(omlottkjol, t-shirt)

Väl framme mötte vi upp Cattis och gick och satte oss och tog ett glas bubbel för att fira in semestern innan det var dags att gå på flyget.

Väl framme hämtade vi en hyrbil och körde mot huset som ligger strax utanför Marbella.

Eftersom vi kom fram så sent så var vi minst sagt vrålhungriga. Vi dukade därför upp lite smått och gott och satt och pratade till en bit över midnatt, då vi alla var bra trötta.

När vi gick till sängs, fick vi se, genom fönstren på den övre våningen att det brann uppe på bergen. Och det kändes som att branden precis hade startat när vi såg den.

efter en god natts sömn vaknade vi upp till denna katastrof, Helikoptrar och flygplan flög fram och tillbaks hej vilt i hopp om att försöka släcka branden. Utanför fönstren regnade askan ner från en mörk, röktäckt himmel.

Vi fick nu på kvällen höra att dom fått evakuera 400 hus uppe i bergen och nu febrilt försöker att rädda dom sällsynta pinjeträden som växer där det brinner.

Olustigt!

Frukosten intogs på ett hotell som låg precis vid havet.

Sedan tog vi bilen och åkte till en beach club där vi fastnade resten av dagen.

(Cattis grymt snygga shorts hittar ni här)

Väl på plats avnjöt vi en fantastiskt god räksallad (som var godare än vad den ser ut) och njöt av den gassande solen.

Nu är vi tillbaks vid huset för att göra oss iordning och ta en fördrink innan vi ska ut och käka fiska och skaldjur. Alltså på tal om fisk och skaldjur här nere i Europa… finns det något godare!? Jag skulle kunna bosätta mig permanent här nere för att bara kunna äta färsk fisk och skaldjur varje dag.

Överallt på alla restauranger hittar man så mycket fina porslin och blir så galet sugen på att uppdatera med lite nya uppläggningsfat hemma. Spana in denna skönhet!

Önskar er en riktigt fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.