Villa Sjöliden

Årets kräftskiva och inredningstips.

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Å så var det dags att ta sig an en ny vecka igen. När alarmet ringde i morse var kroppen och knoppen rätt så pigg förutom en uns av träningsvärk efter gårdagens löppass. Jag låg kvar i sängen extra länge, funderandes över hur många veckor jag jobbat sedan semestern tagit slut medans min lilla tös låg och susade med tunga andetag bredvid mig.

Försiktigt smög jag upp med katten Selma hack i häl tog mig ner till undervåningen och drog igång alla mina morgonbestyr. Ett uns av tacksamhet sköljde över mig när jag kom och tänka på vilken fin helg vi haft tillsammans med nära och kära.

I lördags var det nämligen dags för årets kräftskiva att gå av stapeln, och denna gång hemma hos oss.

Sista helgen på semestern hade vi ju vårat årliga kräftfiske tillsammans med familj och vänner. Nu var det alltså dags att avnjuta dessa röda delikatesser.

Skaldjursställningen hittar ni här.

Utanför fönstren strilade regnet i omgångar och fick vädret att vara sådär mysigt och höstigt grått. Dukningen detta år blev en enkel historia med kvistar av krondill och rönnbär.

Och efter att ha ätit, sörplat, sjungit, babblat och skrattat i x antal timmar gick vi och la oss mätta och glada ända in i själen. Denna årliga tradition är enligt mitt tycke en av dom bättre. Möjligtvis eftersom vi jobbat hårt tillsammans för att få upp alla kräftor.

Brukar ni fiska kräftor? Eller köper ni?

I går blev det en hyfsad lugn dag, i alla fall för mig och Alicia eftersom Milian och Snickaren var på fotbollscup hela förmiddagen. Väderleksrapporten hade lovar fin väder hela dagen, men trots detta var det tunga och gråa moln som täckte himlen. Jag som hade hoppats på lite sol och bad under dagen. Vi fick istället kura ner oss, lite småfrusna under varsin pläd i soffan och ha filmmaraton vilket var minst lika mysigt det med.

Dagens tips kommer här i form av denna otroligt fina nyhet! JAG VILL HA!

Även detta faller mig väldigt mycket i smaken. Och det bästa är att det just nu är 15% Rabatt på hela denna kategori!

Nej, nu måste jag fara mot jobbet! 

Önskar er en fin start på veckan<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.