Villa Sjöliden

Utnyttja dagen till max!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Här hemma sov vi alla som stockar när alarmet ringde. Tillslut vaknade jag till med ett ryck, vilket var en himla tur eftersom jag annars säkert hade försovit mig. Utanför fönstren har precis solen kämpat sig upp genom en tät dimma och det ser ut som att även denna dag kommer att bjussa på ett helt fantastiskt fint väder. Dock står temperaturen på +4 och jag är lite smått orolig för hur mina växter i växthuset mår just nu!

Även gårdagens väder var helt galet härligt och dörrarna till huset kunde stå vidöppna. Så klart passade vi på att utnyttja dagen till max med sol och bad vid poolområdet.

Barnen badade säkert två timmar i sträck innan det blev dags för en lunchpaus. Efter det kom äntligen Snickaren hem från sin fiskeresa och vi gjorde oss snabbt iordning för att åka mot dagens födelsedagsfirande hemma hos min pappa.

Väl framme kunde vi sitta och njuta på altanen medans eftermiddagssolen gassade och vi avnjöt en härlig fika. UNDERBART!

Idag är det måndag igen vilket betyder att det är dags att ta sig an jobbvecka nr två efter semestern, Vet ni vad det bästa är? Att nu känns det inte ett dugg jobbigt, utan snarare skönt att vara igång ordentligt.

Tänk att man kan må så bra av att ha fasta rutiner egentligen. Man vet ju att barn mår bäst av tydliga rutiner, men jag tror minsann att det är minst lika viktigt för oss vuxna. Att ha en fast grundstruktur i vardagen… så som jobb, skola eller andra aktiviteter.

Det tycker jag att man  även märker på folk som precis gått i pension, att det är otroligt viktigt för dom att ha fasta saker inplanerade så att man inte blir hemmasittandes.

Men nog talat om det, för idag vill jag verkligen visa er en perfekt liten möbel som skulle göra sig otroligt fint som ett litet drinkbord, sidobord eller dylikt. Så himla fint! Ni hittar den här till ett väldans bra pris!

Och idag vill jag även rekommendera er att kika in här. För med kod 445507 får ni 33% på dyraste märkesvaran. (gäller nästan alla märken).

Nej, dags att bege sig mot dagens jobbpass! 

Önskar er en fin måndag<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.