Villa Sjöliden

En fullspäckad dag tillsammans med min små…

Innehåller annonslänkar

God förmiddag bästa ni<3 

Här hemma vaknar vi upp till en hyfsat fin morgon med ganska så soligt väder. Just nu sitter jag och barnen och tar en låååång frukost framför tv:n och pratar om det senaste dygnet tillsammans.

Snickaren är ju som sagt inte hemma i helgen, utan iväg på fiskeresa med några kompisar, vilket betyder att jag och barnen har fått roa oss själva denna helg.

Igår förmiddag tog jag barnen och åkte iväg till frisören vilket verkligen var på tiden. Efter att ha solat och badat i poolen hela sommaren var håret i stort behov av lite ompyssling.

Därför valde vi en lite ”lyxigare klippning” idag. Alicia som var först ut fick göra en vårdande hårinpackning som kommer göra sitt i 3-4 veckor.

Slutresultatet var två nöjda barn som blev höstfina i håret!

När vi väl kom hem igen grejade vi lite innan vi bestämde oss för att testa fiskelyckan i ån hemma hos min pappa. Milian ville prompt fiska eftersom Snickaren ”minsann” fick lyxen att åka och fiska en hel helg.

Och jag är inte den som är den när det kommer till att meta i ån eftersom jag själv, hela min barndom stod nere vid ån och fiskade på samma ställen. Detta är något av det mest rogivande jag vet!

Denna gång valde vi att inte gå så djupt in i skogen, utan bara en liten bit från min pappas hus. Och jag kan säga att efter första kastet fick vi upp en abborre på strax under kilot, och sedan fortsatte det bara. Fiskelyckan var med oss!

Alicia som inte riktigt har ro i kroppen när det kommer till mete, hade med sig sin campingstol och lite leksaker. Men eftersom fisket gick så bra så koncentrerade hon sig mest på att springa och serva oss med mask och komma med påsen som vi lade alla stora abborrar i.

Och efter dryga en och en halv timme kände vi oss nöjda och tog med våran fångst hem,

Det blev 4 riktigt fina borrar och två lite mindre, eller rättare sagt två normalstora som åkte in i kylen i väntan på att Snickaren kommer hem, SÅ KUL!

Kvällen fortsatte sedan med lördagsmys innan det var dags för läggning.

Och nu på morgon var det en väldigt stolt kille som klarat två hela nätter utan att ha sin pappa bredvid sig i sängen. Eller jag kanske borde säga, två hela dagar utan att ha sin pappa vid sin sida.

Ni förstår, Milian är helt galet pappig. Han har faktiskt aldrig någonsin haft en ”mammig” period. Det är bara pappa Snickaren som gäller! Han får PANIK om inte Snickaren är närvarande.

Men denna helg har helt klart gått över förväntan med bara några enstaka gråtattacker efter Snickaren.

Idag hoppas vi kunna njuta en stund av solens strålar innan vi ska åka iväg på födelsedagsfirande hemma hos min pappa. Barnens ”bonusmormor” fyller nämligen år idag.

Ljusstakar (50% rabatt), liknande byst (20% rabatt), kristallvas, Rund bricka i annat format

Jag hoppas även hinna med lite städning under dagen, vilket huset är i stort behov av just nu. Förr var jag väldigt noga och fyrkantig med att städningen här hemma skulle ske på torsdagar så att huset var tipptopp lagom till helgen. Men här har jag fått tänka om eftersom jobbveckorna gör mig helt urlakad.

Så att plocka och städa under söndagen har blivit lite av min nya rutin här hemma. Dock lite tråkigt att behöva lägga en av sina lediga dagar på något som tar sådan tid… men hälsan går först!

Idag blir mitt tips till er denna snygging, som kommer i både vitt och svart och har ett väldigt bra pris! Dessutom så snygg till sovrummet!

Önskar er en strålande fin söndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sockerkakansimson

    Åh jag hade också myshelg med mina barn denna helgen, även om jag bara hade dem själv över en natt! Låter som ni haft det jättemysigt, och oj vilken fiskelycka! ?