Villa Sjöliden

Naturtrogna olivträd och ursnygga modenyheter!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Här hemma vaknar vi upp till en strålande morgon med klarblå himmel och sol. I helgen är jag och barnen hemma själva medans Snickaren är iväg med kompisar på en fiskeresa.

Så idag väntar en mysig dag med lite småsaker inbokat för mig och barnen. Bland annat ska vi passa på att åka och klippa dom vilket verkligen behövs!

Måste visa er mina nyinköpta (konstgjorda) olivträd. Dom är oerhört verklighetstrogna och blev så himla fina i glasrummet. Ni hittar dom här. Innan hade jag som ni kanske minns flera stycken citronfikusträd som var väldigt fina. Nackdelen med citronfikus är att dom byter ut sina blad väldigt ofta och mer eller mindre hela tiden fäller en massa blad. Man får därför dammsuga i tid och otid för att hålla rent efter dom.

Därför blev jag så OTROLIGT GLAD när jag hittade dessa olivträd, och att dom också var så himla fina!

Och något annat som verkligen är skönt är att första jobbveckan efter semestern är avklarad. Nu känns det även riktigt härligt att vara igång i vardagsrutinerna igen. Nog för att semester är oslagbart, men fasta rutiner är minst lika skönt;) Eller vad säger ni? I alla fall mestadels av tiden.

Och dagens tips till er blir idag några urfina modenyheter som landat i webbshopparna.

Spana in denna skönhet som gärna skulle få ta plats i min garderob. Så höstfräsch!

Ett annat plagg som jag är riktigt sugen på är denna snygging som ser gudomligt skön och mysig ut. Ett plagg som är snyggt både till vardags och till festligare tillfällen beroende på skor. Älskar plagg som är lätta att både klä upp och klä ner.

Men nog talat om detta, för nu måste vi sätta fart och göra oss iordning här hemma,

Önskar er en riktigt fin lördag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.