Villa Sjöliden

Extra stark mentalt!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Gårdagens fösta jobbpass efter semestern gick fint… och helt plötsligt kändes det knappt som att man hade varit ifrån jobbet alls. Är det inte konstigt att man kan ha sådan grym jobbångest precis innan, fast att man vet att det inte kommer vara några problem när man väl är på plats. Jag älskar ju dessutom mitt jobb… och då känns det ju bara ännu mer dumt!

På något vis kände jag mig även extra stark mentalt igår, och gick in med inställningen att ingen negativ person ska få rubba min positiva sida nu. Ibland kan det ju faktiskt vara nyttigt att ge sig själv en liten reminder på den fronten.

”The less you respond to negative people, the more peaceful your life will become”

Och det ligger väl ändå någonting klokt i dessa ord!?

Efter jobbet igår bestämde jag mig även för att börja ta tag i mitt liv… därav drog jag på mig joggingkläder och joggingskor och begav mig ut på en rask promenad/ springtur medans Snickaren fixade iordning kvällsmaten.

Ni som känner mig vet ju sedan innan att jag inte är den typen av människa som brinner för träning och motion. Men nu får det banne mig vara nog!

Oj vad klok jag känner att jag har blivit under denna ledighet *FNISS*

Och efter att jag stolt tagit mig runt min lilla runda passade jag på att fota en del av huset. För dessa magnifika hortensior kommer när som helst att sakta övergå i en brunaktig nyans när höstluften sveper över vårat avlånga land, och ni måste bara få hinna se dessa praktfulla blomster.

Och även rabatten som vi anlade förra året med vidjehortensior växer verkligen så att det knakar! Helt galet vad vacker rabatten är just nu. Under dessa magnifika buskar har jag även i år planterat ut en massa vita murklockor som faktiskt verkar ta sig fint. Hoppas verkligen att dom kommer att klara kommande vinter så vi får njuta av klockornas skönhet nästa år också.

Och idag smög jag stillsamt upp ur sängen medan resten av familjen låg och sov. Regnet smattrade mot fönsterrutorna medans mörkgråa moln seglade snabbt över himlen.

Trots detta dassiga väder så känner jag att det kommer att blir en bra dag (ja faktiskt, trots att det är tisdag och allt;)) idag. Ja tisdagar är ju som känt inte min favoritdag under veckan, men just idag känns det oväsentligt på något vis. SKÖNT!

Och vet ni… på tal om något helt annat så har jag suttit och gottat ner mig i en massa urfina höstnyheter. Så klart ska jag visa er några av mina favoriter.

Vi börjar med denna ursnygga möbel som gärna skulle få ta plats här hemma! Och så snygg tillsammans med tex denna nyhet. 

Och på klädfronten så fann jag denna och denna som tillsammans skulle vara riktigt fina tillsammans.

Nej nu måste jag kila mot jobbet! 

Önskar er en fin tisdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.