Villa Sjöliden

När solen kikar fram bakom tunga moln!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Igår hade vi en fin dag här hemma. Barnens kusiner med familj kom och hälsade på för lite sol och bad. Dock lyste solen mest med sin frånvaro så det är tur att vi i alla fall har riktigt varmt i poolen.

När barnen inte badade, lös dom till största del med sin frånvaro eftersom dom lekte så fint med varandra inomhus, medan vi vuxna roade oss med att sitta och prata.

Tänk vilken skillnad det blir när barnen kommer upp i just den åldern då dom kan börja leka och roa sig själva utan att man ständigt måste vara på pass, När dom kan sitta och greja med sina egna intressen en bra stund utan att föräldrarna ständigt ska vara närvarande. Antagligen kommer man sakna den tiden en vacker dag, men just nu känns det bara skönt att ”småbarnstiden” börjar lida mot sitt slut. Men var tid har väl sin sin charm… eller hur är det man brukar säga!?

När eftermiddagen anlände valde även solen att kika fram mellan tunga moln, vilket medförde att ett otroligt vackert ljus spred sig över poolområdet.

Jag ber till högre makter att sommaren inte är över ännu, för jag är INTE REDO! Jag är inte färdig med solkysst hy, fruktbrickor i pergolan, solvarma klippbad, bubbel och babbel sittandes i pooltrappan.

Vi har inte hunnit njuta av en uppslicad pizzakväll i båten, guppandes på sjön ännu. Samtidigt som jag ändå är tacksam över dom fina dagar vi fått hittills denna sommar. Men jag är som sagt INTE klar ännu!

Nog talat om detta!

För idag vill jag visa er denna skönhet som kommer vara så GALET SNYGG i höst!

Önskar en en fin måndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.