Villa Sjöliden

Pergolamys i min ensamhet!

Innehåller annonslänkar

Go kväll kära ni<3 

Ligger just nu i min ensamhet ute i pergolan och hör hur gräshopporna spelar högljutt samtidigt som vattenspelet porlar lugnt lite längre bort på pooldäcket. Det stramar lite i huden efter en heldag vid Vättern och jag känner en skön trötthet sakta komma krypandes.

(Puffen hittar ni just nu till 50% rabatt här, och liknande matta här.)

Bästa sällskapet har jag vid min sida… lilla Selma, som nyfiket tittar vad det är som låter när fingrarna dansar över tangentbordet på datorn.

Ja ni, vi fick ytterligare en fin (dock lite mer blåsig dag) vid vårat favoritställe, men denna gång med hela familjen!

Snickaren som har lite svårt att sitta still för länge (kryper det inte i benen så värker det i ryggen)  i en solstol hjälpte barnen att håva småfisk.

Och igår kväll hade vi familj och vänner här hemma, vilket var supermysigt. Vi satt ute på altanen till 01 på natten och babblade och skrattade om vartannat så tårarna sprutade vilket var härligt värre!

Det känns som man verkligen är i ett stort behov av dessa kvällar tillsammans med goa vänner efter denna långa pandemi.

Och visst känns allting så mycket lättare under sommarhalvåret… man lever upp på ett helt annat sätt än resten av året och känner sig så mycket lättare i sinnet. I alla fall är det så för min del. Så därför njuter jag just nu till fullo… och vill bara suga ut det mesta av dagarna tillsammans med min lilla familj och nära vänner.

Och idag vill jag visa er en (för mig) ganska så ny webbshop som har så himla fint utbud av kläder. Dom har flera av mina favoritmärken… bland annat detta,

Nej nu ska jag krypa till kojs. 

God natt bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.