Villa Sjöliden

En fisketur mitt i skogen…

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Idag är jag och barnen uppe med tuppen! Vi ska nämligen bege oss mot Norravätterns skärgård och bada.

ÅÅÅH vad jag har längtat att få känna de solvarma klipporna mot huden, den ljumna sjöbrisen och de skvalpande vågorna som rullar upp mot klipporna.

I måndags tog jag med mig barnen och deras moster på en liten fisketur mitt ute i skogen. En plats där jag själv fiskat sedan jag var liten och där man kan ha turen att få upp riktigt stora abborrar.

Här har moster CajsaStina precis dragit upp en riktig baddare till abborre och hjälper nu Milian att försöka fånga en till på samma ställe.

Och medans Milian och moster CajsaStina koncentrerade sig på sitt metande, grejade Alicia med annat… bland annat hittade hon en massa goda blåbär (skvallerbär) och så klart fikaväskan som vi packat med oss. Alicia har absolut inget tålamod när det kommer till fiske… så det är en väldans tur att hon har livlig fantasi och kan roa sig med annat under tiden.

Och ja då… jag fick uppgiften att hjälpa till med att sätta masken på kroken och bryta nacken av fiskarna… glammigt värre;)

Men en fin abborre middag fick vi ihop och njöt av tillsammans med Snickaren, min pappa och hans C. Smaskigt värre!

Men allt fint har väl också en baksida? Eller vad brukar man säga? För det var helt galet vad myggbiten jag blev! Dom bet genom byxorna, så det såg verkligen ut som att jag hade ett utbrott av vattkoppor när vi kom tillbaks från skogen.

Kvällen avslutades med ett alldeles underbart kvällsdopp klockan 21.30 på kvällen.

Titta vilken vacker kväll… helt spegelblankt och ljummet vatten. Skönt att få svalka mina myggbitna ben;)

 

Idag vill jag rekommendera er att spana in denna fina rea! Så mycket fint! Bland annat denna snygging som är en tidlös investering!

Önskar er en mycket fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.