Villa Sjöliden

Borta bra men hemma bäst!

Innehåller annonslänkar

God förmiddag bästa ni<3 

I söndags, när det var dags att bege sig hemåt från våran Stockholmstripp passade vi på att ta ett stopp vid underbara Åsby trädgård. Där kan man hitta massa fina kläder, inredning och så klart växter. Dom är även kända för sina goda räkmackor.

Ett hett utflyktstips! Åsby trädgård ligger söder om Västerås.

Men som jag brukar säga… borta bra men hemma bäst! Vi alla i familjen är riktigt hemmakära och spenderar mer än gärna våran lediga tid hemma. Visst älskar vi att göra små dagsutflykter och lite större utsvävningar ibland, men mest av allt trivs vi bäst hemma i våran lilla oas.

I övrigt så känner jag redan nu, såhär i början av semestern att lugnet har börjat infinna sig och att alla måsten är som bortblåsta. Detta brukar annars ta mig några veckor… ja tills typ sista veckan på semestern att komma in i den riktiga semesterlunken. Detta känns väldigt bra, och jag hoppas den känsla kommer att fortgå.

Är ni duktiga på att kunna slappna av och ta dagarna som dom kommer på semestern? Eller är ni stressade eftersom ni vill hinna med så mycket som möjligt?

Här hemma har jag börjar inse att vi behöver fylla på Snickarens garderob med nya kläder till hösten. Fick Snickaren välja själv så skulle han kunna leva i sina slitna mjukisbyxor… Men där säger jag stopp!

Hittade dessa som jag nog ska ta och beställa hem till honom pronto! Hur snygga!? Och dom ser galet sköna ut!

Och till er tjejer kommer här ett tips på en väldigt fin höstnyhet! Älskar färgen!

Önskar er en fin onsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Online Classs Help

    Students based in the US can get online class assistance from Easy My Online Exams to help with course issues and to get help with taking online classes. The goal of every student is to achieve a good grade on academic papers. Therefore, hire our expert for online class help to get the best grades.