Villa Sjöliden

Midsommar i stugan och en grym REA START!

Innehåller annonslänkar

Hej bästa ni<3 

Ojoj vet knappt vart jag ska börja detta inlägg, men alltså wow, vilken fin midsommarhelg vi har haft i stugan i Småland. Men så klart började helgen i ett smärre kaos då jag hade en hel to do lista att fixa med innan vi äntligen var inpackade i bilen och på väg.

Det är verkligen jag i ett nötskal! Stressad till max, eftersom resten av familjen tjatar och frågar när vi ska åka… och jag ska bara… ja, ni fattar! Men efter mycket om och men kom vi i alla fall iväg. Och då började nästa tjat… vi är hungriga… när är vi framme haha!

Och när vi väl var framme (klockan 23) vid slutmålet möttes vi av detta…

Alla andra var redan på plats och satt och mös i det nybyggda lusthuset (eller vinoteket som vi kallar det) och njöt av utsikten över ett stilla Vallsjön.

Och efter att ha bäddad ner oss i ”lillstugan” och sovit en god natts sömn vaknade vi upp och började rodda med allt till midsommarfirandet.

Alicia hjälpte min (halv)moster Cissi att tillverka en midsommarkrans och fick det ärofyllda uppdraget att göra små blombuketter medan resten av gänget fixade årets midsommarstång,

Och vilken fin krans det blev sen…

Och Milian då… ja, han spenderade mest tid nere på bryggan och drog upp abborre efter abborre!

Och sedan var det äntligen dags för midsommarfirande.

Och så här taggad kan man vara inför det…

Så klart var vi tvungna att ta några klassiska midsommarbilder på barnen och våran lilla familj.

det hör liksom till;)

Dans runt midsommarstången är också ett måste som nästan alla, stora som små deltar i.

Och eftersom vi hade sådan himla tur med vädret detta år så satt vi ute ända tills mörkret la sig över de småländska skogarna.

Är så tacksam att vi i år äntligen kunde få fira midsommar i stugan igen tack vare att dom flesta av oss är vaccinerade.

På tal om vaccination, så är det min och Snickarens tur att få den första vaccindosen på tisdag vilket känns väldigt bra! ÄNTLIGEN får man göra en god gärning för både sig själv och för mänskligheten.

Och idag är det måndag och jobb igen… och nu börjar nedräkningen till årets semester på riktigt! 2 veckor kvar, och längtan efter ledighet börjar kännas ordentligt i kropp och knopp nu.

Och igår började ÄNTLIGEN året stora sommarrea här inne! Det kanske är nu man själv ska passa på att slå till på detta fina.

Önskar er en fin måndag<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Indian tourist visa for US citizens processing time

    Within your recent blog post, you embark on a literary expedition that effortlessly traverses the landscapes of intellect and emotion. The seamless melding of profound insights with relatable anecdotes is truly impressive. Each paragraph unfolds like a masterful stroke, crafting a compelling narrative that resonates deeply.

  2. E visa Azerbaijan

    It brings me great joy to be here, and I want to extend my heartfelt thanks for your incredible post. The sheer excitement emanating from your blog is palpable, and your theme and design are truly marvelous! Though I’m currently pressed for time, I’ve made a mental note to revisit and delve deeper into your superb content. Keep up the excellent work!