Villa Sjöliden

Ett minifirande och några riktiga kap!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3

Oj vilken lugn och fin födelsedagshelg detta blev. En hel del saker har vi fått gjort här hemma, vilket känns väldigt bra! Dock blev gårdagen inte riktigt som vi tänkt oss, men väldigt härlig i alla fall.

Anledningen till att det inte riktigt blev som vi tänkt oss var därför att vädret inte alls var på våran sida eftersom vi hade tänkt ha utomhuskalas. Vi valde därför att ställa in firandet.

Dock blev det ändå ett litet spontanfirande tillsammans med min mamma, hennes P och lillasyster Olivia och pappa och hans C. Så en liten fika i glasrummet fick det bli medan ett fint regn strilade ner utanför fönstren.

Årets första rabarberpaj avnjöts medans en brasa sprakade i bakgrunden. Ganska så mysigt ändå!

Och efter att vårat lilla besök åkt hemåt begav jag mig ut i regnet för att kratta upp lite gräs efter att Snickaren på förmiddagen klippt gräset. Jag var nämligen tvungen att ha liiite mer gräs till mina odlingar;)

Och idag tänkte jag visa er ett riktigt kap… nämligen denna. Jag köpte själv denna på kampanj för flera år sedan, och använder den än idag flitigt!

Även denna goding är ett riktigt kap som jag verkligen kan rekommendera.

Önskar er en riktigt fin måndag!

Kram Natalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.