Villa Sjöliden

Försovning och önskningar…

Innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3 

ÄNTLIGEN FREEEDAG och feelingen är på topp!

Dock började morgonen lite smått katastrofalt eftersom jag höll på att försova mig rejält! Som tur var kom en sömndrucken Snickare instapplande och frågade om jag inte skulle gå upp. Ytterligare ett bevis på att snoozknappen är ett hemskt påfund, men ack så skönt det är;)

Kommer så väl ihåg när jag var i skolåldern och råkade försova mig (hände dock väldigt sällan) och kunde inte med skammen att komma sent. Detta i sin tur resulterade att jag istället stannade hemma.

Jag tycker naturligtvis fortfarande det är extremt jobbigt om jag råkar försova mig, men skulle i dagens läge (som tur är) aldrig stanna hemma för en sådan sak. Det kan kanske ha att göra med att man blir klokare ju äldre man blir;) Eller vad  tror ni?

Och idag skulle vi egentligen ha firat in våren om allt hade varit normala omständigheter, Men nu är det som det är, och det får istället bli en vanlig fredag med soffmys och god mat. Inte så dumt ändå;)

Spegel (20% rabatt), litet avlastningsbord (20% rabatt), lampskärm & lampfot, orkidé(20%), glaskupa (20%)

Vet ni… nu är det bara ett par veckor kvar tills jag fyller år;) Och jag klurar och klurar på vad jag ska önska mig i år. Men det finns några givna önskningar!

Bland annat denna praktiska pryl, denna vackra pjäs och denna detalj (tänkt till trappen här hemma).

Men mest av allt önskar jag något som liknar denna skönhet! 

Ja, och jag vet att det kommer trilla in många andra önskningar;)

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.