Villa Sjöliden

När man hamnar i ett ”här och nu” moment!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Torsdag morgon, och nu börjar vi närma oss slutet på april månad. Är det bara jag, eller har inte denna månad varit sjukt lång om man jämför jan- mars? Dessa månader tyckte jag bara svischade förbi i en rasande fart… Kan det ha att göra med längtan efter att våren ska komma igång ordentligt? Kanske?! Vad tror ni?

Denna vecka på jobbet har jag kunnat gått ut på lunchen och satt mig i solen. Och idag kunde jag verkligen vara här och nu, och njuta med alla sinnen. Att känna det lite halvkyliga gräset under handflatorna, hur det torkade gräset bakom ryggen prasslade till så fort en liten vindpust drog förbi, hur solen gassade mot kinderna och hur doften av nygödslade åkrar spred sin fräna arom. I ett litet träd utanför entrén till jobbet kvittrade fågelungarna intensivt efter sin mamma, och just i denna stund kändes livet bra fint och totalt avslappnat.

När jag hamnar i ett sådan här ”här och nu” moment, så är det på något vid som att tid och rum försvinner. Det är väldigt skönt och framförallt nyttigt. Detta är något som vi fått öva en hel del på under DBT kurserna, och det är fantastiskt härligt när man märker att man helt plötsligt, helt omedvetet använder sina färdigheter.

Jag måste säga att det känns konstigt att det nu två år i rad inte blir något valborgsfirande med fackeltåg och majbrasa. Vi har annars som tradition att åka fram till Skyllbergsvallen och njuta av en fantastisk vacker brasa och ett firande som avslutas med en galen fyrverkerishow. Men vi får snällt vänta på bättre tider vad gällande sådant.

Men nog talat om detta eftersom jag idag tänkte bjuda på två riktiga favoriter, som mer än gärna skulle få vara i min ägo.

Kolla bara in denna och denna skönhet!

Önskar er en riktigt fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.