Villa Sjöliden

Urusla serietittare!

Innehåller annonslänkar till

MIO

God morgon bästa ni<3 

Igår morse vaknade vi återigen upp till ett vinterlandskap här hemma. Tack och lov inga 20 cm, som förra veckan bjöd på… men ändå!

Som tur var så smälte allting bort under dagen, så när det var dags att bege sig hemåt, så var allting frid och fröjd igen.

Igår fick jag en ensam kväll nere i soffan efter att jag nattat barnen. Snickaren hade möte inför kommande fotbollssäsong och var därför hemma hos en vän och tränarkollega.

Jag passade därför på att kolla på dubbla avsnitt av SVT:s serie Snöänglar. Har ni börjat att titta på den?

Har inte riktigt bestämt mig om jag gillar den, eller inte. Jag tycker att man får en klump i magen som växer sig starkare efter varje avsnitt.

En annan Svt- serie som vi tittar på här hemma (men tillsammans;) är EXIT. Nu är vi inne på säsong nummer två… och även här blir man grymt illa till mods och får en enorm klump i magen. Ändå är den för bra för att sluta kolla på!

Och på tal om serier, så är vi egentligen urusla serietittare jag och Snickaren. Vi skulle nog absolut vilja vara bättre än vad vi egentligen är, men då får vi liksom nöja oss med serier som går på SVT. Perfekt, då man förhoppningsvis orkar kolla på alla 8 alt 12 avsnitten;)

Men, men idag tänkte jag visa er en nyhet som jag blev en aning kär i… nämligen denna pjäs (MIO) som skulle vara lika fin ute på altanen som inne i vardagsrummet. visst är den läcker!?

Nej nu är det dags att bege sig mot dagens arbetspass! 

Önskar er en härlig tisdag<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.