Lättnad i kropp och knopp! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Lättnad i kropp och knopp!

Innehåller annonslänkar

Hej på er<3 

Idag vaknar jag upp med någon sorts lättnad i kropp och knopp. Solen strålar utanför fönstren och jag sitter i glasrummet och smider planer för hur dagens ska komma att se ut.

Som vanligt är jag och Alicia ensamma på lördagsmorgnar och vi har hunnit med en långdragen frukost samtidigt som vi suttit och målat Rapunzelprinsessor tillsammans.

Snart kommer Snickaren och Milian hem från dagens hockeyträning och då är planen att ta oss ut för lite omplantering av pelargoner och intagning av hortensior från boden. Nu är det dags att väcka plantorna till liv igen efter en lång vintervila.

Just nu känns det som att man vill hinna så otroligt mycket på helgerna eftersom orken på veckorna är som bortblåst! Oftast hinner man inte hälften av vad man vill… men det får helt enkelt vara så.

Idag fick jag även ett tråkigt, men väntat besked. I höstas bokade nämligen jag och några goda vänner en flygbiljett till Marbella där en av tjejerna har ett hus. Denna resa skulle gå av stapeln i slutet av april, och vi visste när vi bokade att det var en rejäl chansning. Nu fick vi i alla fall bekräftat av flygbolaget att resan blir inställd vilket helt klart är förståeligt!

Hoppas, hoppas att vi snart kan besegra detta hemska virus med vaccinet.

Idag vill jag påminna er om att erbjudandet om att få upp till 3000kr rabatt vid köp av soffa eller fåtölj här inne är inne på sin sista dag! Pass på!

Tycket själv att denna är så galet snygg!

Sedan är det 15% på alla soffbord och detta som finns i olika färg och form tycker jag är så snyggt!

Önskar er en riktigt fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.