När livet börjar efter några månaders vinterdvala! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

När livet börjar efter några månaders vinterdvala!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Vaknar upp till en galet solig morgon denna härliga söndag.

Snickaren och Milian är i väg på fotbollsträning och jag och Alicia sitter och äter frukost med nyhetsmorgon i bakgrunden samtidigt som vi tränar på att skriva. Mysigt!

Alicia är inne i en period då hon verkligen älskar att öva på att skriva ord, vilket gör att hon avverkar x- antal papper dagligen som är fyllda med ord och bokstäver. Då är det liksom bara att hjälpa till att mata intresset medan det finns;)

Morgonljuset strålar in i glasrummet och utanför fönstret sjunger isen förfullt och gör oss påminda om att vi imorgon lämnar februari månad bakom oss och går in i vår/vintermånaden mars. Hoppas, hoppas att det blir en fin månad med plusgrader!

Jag blir alldeles pirrig i kroppen när jag tänker på att dom riktiga vintermånaderna är överstökade. Det känns på något vis som att livet börjar om efter några månaders vinterdvala.

Idag känns det extra bra eftersom våra bästa vänner som bor i Stockholm kommer förbi på en snabblunch eftersom dom hade vägarna förbi. Det blir med andra ord lite extra energipåfyllnad innan en ny jobbvecka drar igång igen.

Idag tänkte jag visa er några riktiga fynd som är perfekt nu när våren är på ingång.

Vi börjar med denna fina som är ett perfekt plagg att både klä upp och klä ner. Även denna fining är ett perfekt plagg som passar till allt!

Själv skulle jag styla både dessa skönheter med dessa eller denna (huuur fin!?)

Nej nu måste jag sätta igång och greja innan gästerna dyker upp!

Önskar er en fin söndag<3 

Kram Nathalie

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.