Vårkänslor och shoppingtips! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Vårkänslor och shoppingtips!

Innehåller annonslänkar

Hej på er! 

Ibland när man har en sådan där bra känsla i kroppen så önskar man inget annat än att få rida på den känslan för evigt och just idag är en sådan dag. Plusgrader och sol påminner om att våren är på g att ge sig tillkänna och en sådan här fredagskänsla var det längesedan jag hade!

Innan jag åkte hem från jobbet idag stannade jag till vid blomsterboden och köpte med den obligatoriska fredagsbuketten. Idag bad jag om en bukett som andades vår, och så klart kunde hon ordna det!

Visst blev den fin!?

När jag körde upp på parkeringen här hemma kom mina små troll och mötte mig på sina nya cyklar som dom fått i födelsedagspresent av sin farmor och farfar!

Alicia visade stolt upp att hon lärt sig starta själv!

Fullt ös med andra ord och det märktes att även barnen var fyllda med vårkänslor!

Även Snickaren kom och mötte upp mig på parkeringen med högtryckstvätten i högsta hugg. Nu var det dags för bilen att få sig en vårstädning, vilket verkligen behövdes… så jag tror kanske att även Snickaren drabbats utav vårkänslor;) haha!

Man får på något vis hopp när vädret visar sig från sin rätta sida, eller hur?

Och idag kära ni tänkte jag rekommendera er att spana in detta fina! Så prisvärt också!

Slutligen hittade jag denna som jag skulle kunna tänka mig att placera i våran långsmala hall på övervåningen.

Hoppas ni får en underbar fredagskväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.