Villa Sjöliden

Inreda en hall, vad ska jag tänka på?

Innehåller annonslänkar till

Lyko

God morgon kära ni<3 

Igår efter jobbet bar det av mot Kumla och barnens mormor för att hämta mina små troll som spenderat två dygn där. Hann knappt öppna dörren till huset innan munnarna på de små gick på max och dom glatt berättade i munnen på varandra vad dom haft för sig och vilka leksaker dom hade fått av sin allt för snälla mormor.

Jag blev bjuden på egengjorda chokladbollar som barnen knådat ihop på eftermiddagen som alla hade olika former;)

Efter att vi packat in oss i bilen igen var det istället dags att fara till Östansjö där barnens farmor och farfar bor. Barnen skulle få sova där i natt om dom ville (vilket dom så klart ville) eftersom dom ska få tillbringa dagen idag tillsammans med farmor och sina kusiner.

Det slutade med att Alicia glatt skuttade in till farmor och farfar, medan Milian (som är galet pappig) istället ville åka med hem en stund för att få träffa sin pappa och bli skjutsad tillbaks efter kvällsmaten. Här valde vi att göra som Milian ville, eftersom vi försöker få honom att just vilja sova borta ibland.

Milian har alltid varit ”pappas pojke” och en extrem sådan sedan bebistiden. Jag tror faktiskt aldrig han har varit inne i en mammafas. Det är knappt ens så jag får lägga honom här hemma, eftersom det är oerhört viktigt att Snickaren lägger. Blir det inte så, utan att det blir jag som måste sköta läggningen av olika anledningar så får han oftast panik! Argumenten är många och roliga varför pappa är ”bäst” och oftast kläcker han ur sig att Snickarens gosiga skägg är den största anledningen haha!

Här bjussar jag på några bilder från våran hall här hemma.

Visste ni att för att skapa en härlig och välkomnande känsla i sitt hem så är hallen bland det viktigaste rummen att lägga ner lite krut på vad gällande ordning och förvaring. Hallen är det första vi möts av i ett hem och det är därför viktigt att skapa rätt energier.

Och något av det viktigaste är att använda sig av dold förvaring, vilket ger ett lugnt och harmoniskt intryck. För ingen blir glad av att mötas av jackor, mössor, skor och skarfs som hänger i en bandad kompott. Se därför till att dölja med lådor, dörrar eller draperier.

Hallen bör vara väl upplyst både innanför och utanför entrédörren.

Någon typ av blommande växt är alltid trevligt att mötas av och sprider bra energier och inger en frisk känsla.

Undvik att placera en spegel så att det första du möts av är din egen spegelbild när du öppnar dörren. Detta är ett BIG NO NO och något som tar bort dom bra energierna.

Så nu vet ni det!

Idag tänkte jag rekommendera er en produkt inne hos (Lyko)som jag alltid bär med mig i väskan och som jag inte kan vara utan eftersom den både är både fantastiskt bra, luktar galet gott, vårdar och är väldigt dryg. Perfekt kombo!

Önskar er en fin torsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monika M

    Det här med spegel mittemot ytterdörren har jag aldrig hört. Vi har det och allvarligt talat har jag aldrig sett mig själv vid hemkomst. Våra gäster brukar säga att vi har en trevlig hall så jag tror inte några energier försvinner. Vi har takkupor så vi har ett härligt ljus som vi får mest kommentarer kring. Klädförvaringen är dold i garderober med skjutdörrar.
    Kram Monika

  2. Lena

    Hej! Älskar att titta in här och få inredningstips, du har så bra smak 🙂Var kommer den fina träskulpturen på hallbordet ifrån?

    Lena