Villa Sjöliden

Att fira en 7 åring och fantastiska dagar!

Innehåller annonslänkar till

Ellos, Bubbleroom & Mio

God morgon bästa ni<3

Här hemma vaknade jag upp av att Snickaren kom in och väckte mig och Alicia i morse. Det var dags att smyga ner och göra iordning en födelsedagsfrukost till Milian som idag fyller 7 år! Våran lilla Alla <3 kille!

Milian hade önskat frukost på sängen dagen till ära och var noga med sin beställning… Det skulle prompt vara amerikanska pannkakor!

Det var en nöjd kille som fick både lego, kläder och en EGEN surfplatta!

Idag vankas det därför kalas ute på isen igen tillsammans med nära och kära<3

Och även denna härliga söndag ser ut att bjuda på grymt fint väder. Alltså, jag vet inte om jag har varit med om att det har varit så många dagar med strålande sol som dom senaste veckorna bjudit på i januari och februari månad!?

Och igår hade vi (som jag nämnde i förra inlägget) en hel drös med vänner här som var ute på isen och fiskade tillsammans.

Och visst blev det en del gäddor minsann… 8-9 stycken om jag inte minns fel.

Från att det var -24 grader ute när gänget samlades på morgonen till någon minusgrad efter lunch! Efter att jag fixat och donat här hemma, hämtat tårta och handlat inför dagen idag så kom jag ut till dom andra en liten stund vid 14 tiden.

Och här ser ni en bild på vårat hus som är tagen ute på isen. Fördelen med vårat hus är att det ligger på en gata med andra hus, men ändå för sig självt. Huset ligger nämligen längst ner mot sjön i förhållande till dom andra husen på gatan vilket gör att man får en helt annan avskildhet, vilket så klart är väldigt skönt!

Igår när jag hämtade ut Milians paket från posten så hämtade jag även ut dessa från (Ellos) till mig själv… och HERREGUD vad snyggt som satt! Perfekta och lagom eleganta byxor som alla borde ha i garderoben!

Som ni kanske har räknat ut så är jag lite utav en byxoman…. och är ständigt på jakt efter som perfekt eleganta och perfekt sittande byxorna. Har även hittat dessa från (Bubbleroom) som jag är galet sugen på att beställa hem och testa!

Och dagens sista tips är att spana in denna kategori hos (Mio) Nästan alltid när jag besöker denna butik så får någonting ur denna kategori följa med mig hem. Prisvärda och fina saker, och nu har jag spanat in detta.

Hur fint är det inte!? Och förstå att servera alla sommarens bakverk på!

Nej nu är det dags att sätta fart här hemma.

Önskar er en riktigt fin Alla hjärtans dag<3

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.