Villa Sjöliden

En strålande men kall morgon och en massa roliga tips!

Innehåller annonslänkar till

Mio, Carlofcarl & Lyko

God morgon bästa ni! 

Alltså, vilken otroligt fin morgon det är just nu! Vädret visar sig från sin absolut bästa sida och huset fullkomligt badar i ljus!

I morse när jag och barnen vaknade stod termometern på -21 grader!!! Snickaren är tillsammans med en massa vänner ute på isen och fiskar sedan arla morgon… och det slår aldrig fel när dom har sina fiskedagar att det är svinkallt ute!

Barnen har precis klätt på sig sin varmaste utstyrsel för att gå ut och vara med fiskegänget!

Själv ska jag strax göra mig iordning för att åka och hämta en tårta och handla men lite smått och gått inför morgondagens 7-års kalas, som även den ska firas ute på isen. Jag brukar alltid annars baka och dona själv inför födelsedagar… men i år kände jag att det kändes mest praktiskt och smidigt att beställa en tårta,

Alltså, det är inte klokt när man tänker på att man varit mamma i sju hela år…!? Vad hände med tiden egentligen? Det är en blandning av känslor som sprider sig i kroppen när man tänker på det… det blir liksom en krock av någonting extremt fint med en molande ångest! Kan ni känna igen er?

Idag vill jag påminna er om att ni just nu har 20% rabatt på allt under denna kategorin Inne hos (Mio)!

Och några perfekta presenttips till någon ni håller kär inför morgondagen.. eller så klart annars också har jag samlat ihop till er.

Vi börjar med denna och denna från (Carlofcarl), som är perfekt till någon som gillar att ta hand om sina kläder lite extra!

Även inne hos (Lyko) finner ni just nu en massa fina erbjudanden som helt klart är värda att spana in! Detta set är bland annat med bland dom grymma erbjudandena!

Nej nu måste jag sätta fart här!

Önskar er en strålande lördag i det fina vädret<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.