Villa Sjöliden

Att ställa orimliga ultimatum! Och poolområdet…

Innehåller annonslänkar till

Mio & IdealofSweden

God morgon kära ni<3 

Idag vaknar vi upp till en kylig morgon inne i huset, När jag gick upp och lade mig igår kväll stod utomhustemperaturen på -21 grader, vilket betyder att vi får låta kaminen gå varm idag för att få upp temperaturen ordentligt i huset.

Idag skulle jag säga att både Milian och jag mår i stort sätt bra här hemma. Skönt att det inte utvecklade sig till något värre än lite rinnig näsa.

Idag ska vi försöka få till någon sorts städning här hemma eftersom det ser ut som ett fullkomligt BOMBNEDSLAG här hemma efter en hel vecka med VAB och noll ork. Pjuh!

Alltså jag satt igår och funderade på hur fasligt mycket jag längtar efter våren! Jag längtar så mycket att jag blir alldeles pirrig i kroppen bara jag tänker på det. Att få ställa i ordning ute vid poolområdet, få upp glasstaketet, och pyssla med det som ska bli ett utomhuskök.

Så här såg det ut förra sommaren!

Och i år krigar Snickaren för att vi ska införskaffa oss en tv i pergolan… vilket jag INTE är helt övertygad om.

Jag förstår grejen, men eftersom just en tv är bland det fulaste jag vet i inredningsväg så försöker jag hitta och titta efter alternativ. Och med alternativ menar jag att jag har jag ”försökt” ställa (enligt Snickaren orimliga) ultimatum som att, vi kanske kan fälla in tv:n i trallen, och trycka på en knapp när man vill att den ska ”åka upp”. Annars blir det ingen tv!

Men ja… jag kommer liksom ingen vart.. haha! Ni ska nog se att det tyvärr kommer sitta en tv där ute innan sommaren är slut.

Något som vi annars skulle behöva investera i till poolområdet i år är någon form av detta och denna (Mio). Frågan är bara om det är bättre att ha en böjd form som detta?

Sedan skulle jag vilja införskaffa något liknande detta (Mio) till pergolan… har bara inte riktigt hittat något som till 100% faller mig i smaken ännu!

Och för er som inte riktigt hunnit fixa någon present till på söndag tycker jag ska spana in denna sida som har kommit med så mycket fina nyheter! .

Önskar er en fin fredag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.