Villa Sjöliden

Lash lift och ett besök hos PK design!

Innehåller annonslänkar till

Mio & Ellos

God morgon bästa ni<3 

Idag vaknar jag upp av att alarmet skrålar i sovrummet redan klocka 04.40… hua! Idag vaknas det övertid på jobbet igen… och dessa morgnar är galet jobbiga att ta sig upp på. Man är liksom mer död än levande känns det som. och det trots att jag har varit hemma och vabbat i två dagar. Fast värst kommer det vara ikväll när man ska försöka hålla sig vaken… ja ni fattar! Det är bara att räkna med en tidig läggning (läs somna i soffan).

Igår hade vi en lugn dag här hemma vilket var väldigt skönt! Tror inte att pyjamasen åkte av förens efter lunch när det började bli dags att göra sig i ordning för eftermiddagens/ kvällens skönhetsbesök.

Och eftersom jag ändå var inne i Örebro så passade jag så klart på att besöka PK Design igen!

Och tro mig när jag säger att dom fått in så OTROLIGT mycket fint… och nu med en touch av våren.

Och på bilden ovanför ser ni Åsa Ingrossos vackra lampfot i vitt och guldigt utförande! Himmel så snygg den är!

Alltså, denna butik är helt fantastisk på det viset att man hittar så många olika och roliga detaljer att kunna plocka in i sin inredning.

Och så klart kom inte heller jag tomhänt i från butiken… men det får ni se mer utav en annan dag!

Efter detta härliga besök var det dags att besöka Sofie på My Brow Bar för lite lash lift… ja det var ju anledningen till varför jag skulle in till Örebro.

Det är alltid lika trevligt och mysigt att komma till hennes makalöst fina salong och låta henne få gå loss med sin kreativa sida och prata om allt mellan himmel och jord.

Idag mina vänner tänkte jag tipsa er om denna lilla detalj från (Mio).. en detalj som kan komma och bli väldigt effektfull i par eller grupp. Jag har själv införskaffat mig liknande som ska få pryda min pergola i sommar!

Sedan har vi dessa två prydnadsföremål från (Mio) som liksom skriker ”KÖP MIG” eftersom jag sagt förr att saker som väcker eller förmedlar känslor tilltalar mig.

Och slutligen vill jag visa er något som jag klickade hem ikväll, nämligen dessa från (Ellos)och denna skönhet. En riktig Nathalie look… ljus och fräsch!

Nej nu måste jag sticka till jobbet! 

Önskar er en riktigt fin onsdag bästa ni<3 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.