Villa Sjöliden

Ny vas och en massa deals på nyheter!

Innehåller annonslänkar till

Newport & Mio

God morgon kära ni<3 

Vaknar upp till ytterligare en fin morgon med klarblå himmel och sol. Vi har fastnat i tv-soffan framför ett avsnitt av Pippi Långstrump samtidigt som vi äter en god frukost. Milian är fortfarande dunderförkyld och varvar nässpray med att snyta näsan, stackarn!

Det får bli en innedag för oss idag med, vilket barnen tycker är vansinnigt tråkigt! Det är bara att hålla tummarna för att vi alla är fiska och krya tills på söndag när Milian fyller 7 år och det är dags för utomhuskalas på isen igen.

Men idag är det sista vabbdagen för mig, sedan får Snickaren ta över resten av veckan eftersom jag måste vara på plats på jobbet och fixa lite grejer inför fredagen, då vi ska göra något vansinnigt roligt;)

Här hemma står sig helgbuketten prydligt i min nya kristallvas (Newport) som är så galet fin och som ni just nu kan fynda till 50% rabatt!

Även mina älskade tallriksunderlägg (Newport) går just nu att fynda till 50% rabatt! Så passa på!

Sedan har vi ljuslyktorna (Newport) som tyvärr inte finns kvar i klarglas längre utan som istället finns i denna snygga färg!

Jag rekommenderar er även att spana in denna prisvärda, vackra och nyinkomna vas. Även denna ännu mer prisvärda kruka skulle mer än gärna få flytta in här hemma. Så galet snygg!

Idag efter att Snickaren kommit hem från jobbet ska jag in en sväng till bästa Sofie på My Brow bar inne i Örebro och göra lash lift, vilket alltid är så härligt och lyxigt! Bara det att få lite egen tid och rå om sig själv… Magiskt!

Idag bästa ni har jag en riktig grym nyhetsdeal till er… spana in detta! Är så galet sugen på denna skönhet (Mio)

Och ni som är sugna på att testa detta (Mio), men som tycker att det är alldeles för dyrt i vanliga fall…  just nu är det 40% rabatt!

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Jag är lite nyfiken på hur du resonerar när det kommer till rådande pandemin och restriktioner vi har just nu? Jag menar, du har en mamma som jobbar med covid patienter och just nu en sjuk son därhemma, och ändå väljer du att åka iväg till en salong? Jag är medveten om att jag låter bitsk och det är inte min mening, men jag är genuint nyfiken på hur du resonerar kring det här?