Villa Sjöliden

Skridskodag och nyhetstips!

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom & Mio

God morgon kära ni<3 

Idag är jag och barnen uppe med tuppen! Jag ska nämligen passa på att ta en snabbt städpass nu på morgonen medans barnen tittar på morgontv och Snickaren sover.

Jag har nämligen fått mina timmars sömn då jag som vanligt lyckades somna tidigt i soffan och vaknade vid 02 i natt. Som vanligt efter en jobbvecka;)

Idag från klockan 11 och framåt är det is-aktivitet ute på sjön som gäller för stora och små vilket ska bli väldigt mysigt!

Och trots att mörkret fortfarande ligger son ett tjockt täcke på himlen så kan man skymta lite ljus från solen som arbetar sig sakta uppåt och kommer ge oss en fantastiskt fin dag!

Alltså sådana här vackra vinterdagar med fint väder ute är ju helt magiska och något som vi inte har varit bortskämda med här i länet dom sista åren. Man har nästan tänkt tanken att vi kanske aldrig mer får uppleva en ordentlig vinter här mer.

Men så plötsligt…. och det fick mig att inse att vintrarna faktiskt kan vara rätt så vackra!

Snart kommer barnens morfar med sin fyrhjuling och skottar isen en extra gång så den ska bli perfekt!

Och ikväll är det dags för årets melodifestival att gå av stapeln vilket i alla fall barnen är taggade på;) Jag är (med risk för att låta tråkig) lite trött på konceptet eftersom jag tycker att det har tappat lite av sin charm dom sista åren.

Men trots det kommer vi så klart att sitta bänkade framför tvn ikväll!

Idag mina vänner ska jag börja med att visa er detta vackra plagg (bubbleroom) som påminner väldigt mycket om Ida Sjöstedts kreationer(Bubbleroom).

Visst är dom lika? Bara att den ena är sååå mycket mer billig! Tror nog den får åka ner i varukorgen direkt.

Och sist med inte minst tänkte jag rekommendera er att spana in denna prisvärda vara från (Mio). Perfekt om man vill göra sovrummet mer ombonat och mysigt!

Är även galet sugen på denna skönhet (Mio) till våran trapp! Hur maffig!?

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sylvia

    Du har så fint hem, vilken dröm! Måste fråga var de lite högre krukorna är köpta? Letat som en galning men känns omöjligt att hitta. Vore så tacksam för svar?.

    1. villasjoliden

      Hej Sylvia:)
      Krukorna är köpta på blomsterlandet. Tror tom dom ingår i deras bassortiment:)
      Önskar dig en fin dag<3
      Kram Nathalie

  2. Sylvia Näsström

    Du har så fint hem, vilken dröm! Måste fråga var de lite högre krukorna är köpta? Letat som en galning men känns omöjligt att hitta. Vore så tacksam för svar?.