Villa Sjöliden

Att njuta av snötunga grenar och en massa prisvärd inredning!

Innehåller annonslänkar till

Mio & H&M

God morgon kära ni<3 

Igår vaknade vi upp till ca 1 dm nysnö som fallit under natten. Även om vi hade ett litet snötäcke sedan innan så fick vi helt plötsligt ett riktigt vinterland. Trots att mörkret fortfarande låg som ett svart täcke när jag åkte mot jobbet, kunde jag ändå njuta av snötunga grenar som tyngdes ner längs småvägarna. Det var så himla vackert!

Jag, som verkligen inte tycker om vintern speciellt mycket, har nog ändå denna vinter ändå kommit på mig själv att njuta. Visst, jag föredrar fortfarande våren och sommaren mycket mer… men dom här snötäckta vinterdagarna när vädret visar sig från sin bästa sida är ändå rätt fantastiska också!

När jobbdagen sedan var över och det var dags att åka hemåt hade mitt bilbatteri gett upp. Tack och lov att jag har så snälla arbetskollegor som fixade fram en starthjälp och letade på vart bilbatteriet satt! Haha!

Detta medförde att Snickaren fick ta en omväg hem från jobbet för att införskaffa ett nytt bilbatteri… som nu bilhandlaren lovat ska kunna klara av att dieselvärmaren står och går, utan batteriproblem!

När jag kom hem hade min snälla lillasyster hjälp till att hämta barnen från förskolan<3 Och efter en stund hörde vi ett brummande utanför fönstren. Det var barnens morfar som kom med fyrhjulingen och plogade bort snö och gjorde skridskoplanen bra mycket större på sjön. Så snällt!

Jag får många frågor om vårat soffbord, vilket typiskt nog inte säljs längre. Men ett i liknande stil från samma butik hittar ni hos (Mio).

Den runda brickan är en del från ett brickbord, men denna bricka från (H&m) går i samma stil.

Sedan har jag letat fram andra inredningsdetaljer som går i lite samma stil som här på bilden, fast bra mycket billigare!

Vi börjar med denna vackra och mycket prisvärda urna från (Mio) som kommer dra blickar till sig var den än placeras. Den är så galet snygg!

Detta och detta kuddfodral från (Mio) är bara så fina, och skulle passa fint ihop! Även dom väldigt prisvärda.

Och denna billiga pläd från (Mio) (tillsammans med kuddarna) blir perfekt!

Även denna ljusstake (Mio) är väldigt elegant och tidlös!

En elegant och användbar vas gör pricken över i:et och speciellt med ett fång av dessa skönheter (Mio) i!

Nej nu ska jag fara mot jobbet! 

Önskar er en fin onsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.