Villa Sjöliden

Veckans bästa tisdag…. eller!?

Innehåller annonslänkar till

Newport, Ellos, Lyko och Bubbleroom

God morgon bästa ni<3 

Och så blev det veckans bästa tisdag;) Eller nja… tisdagar över lag är väl inte direkt favoritveckodagen om jag får välja. Men man får försöka intala sig på morgonen att det kommer bli en toppendag… så kanske (om man har tur) det blir en bra dag. Haha! Vad tycker ni om tisdagar? 😉

I morse ringde alarmet på mobilen många gånger innan jag lyckades med att kasta av mig täcket och ta mig upp ur sängen. Inte ens Alicia som låg bredvid mig i sängen lyckades vakna av den gälla signalen. Tänk att kudden och det mjuka varma täcket kan vara så oerhört sköna just på morgonen;) Ja det är konstigt det där!

Här hemma Fortsätter helgbuketten att stå sig praktfull och fin! Och förhoppningsvis kommer den se ut såhär i minst en vecka till. Jag försöker alltid tänka på att fylla mina buketter med hållbara snittisar så att man kan njuta av dom efter länge, vilket i sin tur är snällt mot plånboken!

Tallriksunderläggen hittar ni till 50% rabatt här, Ljuslyktorna hittar ni här (Newport), fast i en annan vacker nyans, kristallkronorna hittar ni här! (Ellos)

Idag kära ni, har jag hittat något som måste beställas hem och testas direkt… nämligen denna nyhet (Lyko) från ett av mina favoritmärken jag använder dagligen! HUR BRA verkar inte denna?

Och sist men inte minst tänkte jag faktiskt rekommendera er ett riktigt bra basplagg, som jag själv nästan använder dagligen i mina outfits. Nämligen detta (Bubbleroom)! Perfekt att ha under dina andra plagg, eller som en fin detalj som döljer allt för urringade kläder. Ja naturligtvis kan man bära det som det är också! Men ändå en helt klar mycket värld invertering om ni frågar mig!

Nej nu sparkar vi igång denna trötta tisdag hörrni<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.