Passa på att njuta och tacksam att vi har allt framför oss! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Passa på att njuta och tacksam att vi har allt framför oss!

Innehåller annonslänkar till

Ellos

God morgon bästa ni<3 

Idag vaknar jag upp till fullt stök och ljud nere från undervåningen. Snickaren och barnen håller på att packa i ordning inför en skridskoförmiddag vid Åsbro skola,

Mitt huvud känns *peppar* *peppar* bra idag efter en hel del vilande under gårdagen!

Medan resten av familjen är och åker skridskor tänkte jag passa på att få till lite städning här hemma. Man får liksom ta dom tillfällena som ger här hemma just nu. Annars så är ju jag ett stort fan av att städa på torsdagar, men eftersom vi inte har speciellt mycket besök nu i dessa coronatider så får städningen bli lite när det passar.

Nu är det tyvärr bland dom sista dagarna som det ska vara minusgrader här hemma, så det gäller att passa på att njuta. Så tråkigt att all snö troligtvis kommer att smälta bort i veckan!

Ska det vara kallt kan det väl ändå få vara kallt i ett streck så all vacker snö för ligga kvar och ljusa upp vardagarna.

Alltså jag är så sjukt taggad att vi är på rätt sida av året just nu… ja egentligen inte bara det, utan att vi lämnat 2020 bakom oss! Det är nu vi har allt härligt framför oss… våren med allt vad det innebär så som en värmande sol, blomning som kämpar sig upp genom en karg jord och ger en fröjd för alla våra sinnen. All sådd som snart ska planeras och planteras inomhus för att kunna, förhoppningsvis ge en fin skörd till sommaren. Att förhoppningsvis kunna slå på värmen i poolen redan i maj för att kunna njuta av sommaren till fullo.

Ja men ni hör ju… wow!

Hörrni, har precis lagt en beställning här hemma på en riktig favorit som har utvecklat något slags beroende och som jag INTE kan vara utan här hemma.

Jag talar förstås om detta! Alltså, har ni inte provat så GÖR DET! Doften är helt magisk! Den har inte en för skarp doft, utan alldeles lagom mjuk och behaglig!

Även denna är också helt ljuvlig och som jag varmt kan rekommendera! Perfekt om man vill ha en snabb fräsch doft i hemmet innan gäster och besök kommer. Och den räcker HUR länge som helst!

Nej nu ska jag dra igång mitt städande här hemma! 

Önskar er en riktigt fin söndag<3 

Kram Nathalie

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.