När helgbuketten är inhandlad! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

När helgbuketten är inhandlad!

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom

God kväll bästa ni<3 

Nu är barnen nattade… och även jag med för en stund. Snickaren lyckades också somna vid nattningen idag och ligger fortfarande och susar, medan jag tog mig upp för att hänga en tvätt och skriva några rader till er<3

Det är HELT GALET att det redan är fredag imorgon… vart tog denna jobbvecka vägen!? Och visst är det skönt att veckodagarna går fort… så länge man inte börjar tänka på det för mycket och för djupt;) För börjar man tänka på att tiden och dagarna springer ifrån en får i alla fall jag lite smått panik. Ni vet, när man tänker på det där dagliga hamsterhjulet… och att man inte gör annat än att jobba, umgås några få timmar med familjen och sedan går och lägger sig, dag ut och dag in! Lika härligt som dessa rutiner är… lika mycket ångest kan kicka in om man råkar ägna ämnet en liten uns för mycket tanke.

Idag efter jobbet stannade jag till och handlade lite fräscha helgblommor!

Tänkte först att jag skulle komma hem med en bukett tulpaner, i och med att det är just tulpanens dag imorgon… men i och med att våran lokala trädgårdshandel här i Rönneshytta har egenodling av just tulpaner så känns det faktiskt helt befängt att inte köpa dina krispiga tulpaner där, vilket gjorde att jag hoppade över det. Så imorgon hoppas jag att det står ett fång med ljusa och krispiga tulpaner på köksbordet när vi intar fredagsmiddagen här hemma!

Visste ni att en blombukett (i inredningen) är den absolut bästa energi energihöjaren i ett rum!

För visst kan ni väl ändå hålla med om att när man har plockat och städat undan hemma, så blir pricken över i.et den där härliga buketten på bordet eller sidobordet.

En annan bra sak när man har en blombukett hemma är att det är mindre risk att man skapar röra där man placerat en vacker bukett.

Så har du en speciell yta där det hopar sig pryttlar och där det oftast ser stökigt ut kan man prova att placera en fin blombukett;)

Så se nu till att hinta lite snyggt till alla era män där hemma i stugorna, att det faktiskt vore lite trevligt med en liten tulpanbukett när det ändå är tulpanens dag;)

Vet ni… idag tog jag faktiskt och kickade hem dessa och denna (Bubbleroom). HUR HÄRLIGT kommer det inte vara att glida runt i detta snygga set!? Älskar kombinationen hemmamys med stil!

Nej nu ska jag krypa till kojs<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.