Villa Sjöliden

En inre stress kommer krypande…

Innehåller annonslänkar

Hej på er<3 

Idag vaknar vi upp till en gråmulen och kall morgon och vinden tar i så det nästintill går gäss på sjön.

Idag är Snickaren och barnen hemma och det är livat må jag säga. Milian och Snickaren far runt och leker med Milians nerfgun som han fick i julklapp medan Alicia grejar med sina dockor ute i glasrummet.

Tänk var olika det är… Milian kan absolut inte leka själv och vill gärna ha en vuxen med, medan Alicia istället kan sitta och pyssla med dockor eller rita för sig själv i timmar. Har det att göra med att Milian är den förstfödda och fick allt uppmärksamhet under två års tid innan Alicia kom?! Är det någon som upplever samma sak med sina små?

Idag känner jag någon slags inre stress komma krypandes… en stress jag hoppas ska gå över. Jag får helt enkelt försöka använda mig av mina DBT- övningar.

På tal om DBT:n så har den sedan alla restriktioner legat på is vilket är väldigt tråkigt eftersom vi kommit igång så bra och alla var så peppade. Men nu är det som det är… och vi kommer snart att dra igång med en digital variant vilket är bättre än ingenting alls, Men det kommer helt klart bli mer annorlunda än tidigare.

Jag säger det igen… hur skönt är det inte att allt juligt och murrigt är bortstädat. Milian tyckte att vi kunde ställa in granen i förrådet med dekorationer och allt och bara lyfta fram den till nästa års jul;) Det kanske hade varit något!

Idag tänkte jag först rikta mig till männen då det har börjar trilla in väldigt mycket fin vårmode här inne.

Funderar stark på att beställa dessa till Snickaren eftersom han i stort sätt lever i sådana plagg här hemma. Och dom han har börjar bli väldigt utslitna!

Och till er tjejer har jag några riktigt fina rea-fynd att komma med idag! Spana in denna snygging som just nu är på 50% rea.

Sedan har vi denna vackra som även den är på 50% rea! Så fräscht till ett tar vita byxor i vår och sommar!

Nej nu ska jag hjälpa Milian att bygga lego…

Önskar er en riktigt fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.