Villa Sjöliden

Lunch i skogen och ryggont!

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom och heelow

God morgon kära ni<3 

Nu är jag tillbaks efter ett par dagar ledigt från bloggen. Detta var inte planerat, utan bara blev. Så kan det vara ibland.

Och ÄNTLIGEN är vi inne på det nya året! Jag håller verkligen alla tummar och tår på att detta året åtminstone blir lite bättre än kaosåret vi lagt bakom oss.

Igår tog jag och min fina lilla familj oss ut i det fina vädret. Vi bestämde oss för att åka till en grillplats som ligger mitt ute i skogen för att äta lunch.

Barnen tittade spänt på när Snickaren tände brasan!

Själv satt jag och väntade på att värmen från brasan skulle börja värma upp mig.

Att tälja sina egna grillpinnar är spännande. Och är man som Alicia, världens mest envisa 4- åring så ska man bums tälja sin egen pinne. Såklart under full undervisning och noggrann uppsikt!

Och Milian skulle bums hugga lite ved till brasan. Med en oerhört slö yxa så lyckades han, såklart också under full uppsikt

Och när korvarna låg i magarna och alla var mätta och belåtna så kom barnen igång med lekandet. Och vad är då bättre än en rotvälta som får agera något slags fordon.

Tänk egentligen vad skönt det var när man var liten, hade ytterst få problem och lät fantasin flöda hej vilt. Man blir nästan lite sorgsen om man tänker på det för mycket… att vi som äldre tappar det bekymmerslösa och fantasifulla vi en gång hade så mycket av.

Och idag skulle verkligheten egentligen börjat igen efter ett par veckors julledighet. Fast bara med en mjukstart då jag skulle ha jobbat två dagar och vara ledig tre… men det tyckte tydligen INTE min kropp alls var en bra idé. Utan i natt när jag skulle vända mig i sängen knakade det till och gjorde hemskt ont. Nackspärr/ ryggskott fast längre ner vid ena skuldran. Ni kan tro att det tog tid att ta sig upp ur sängen i morse. Så himla typiskt!

Och idag tänkte jag tipsa er om några av alla fantastiska vårnyheter som börjar dyka upp i butikerna!

Vi börjar med denna och denna (Bubbleroom) fina som förövrigt ser OTROLIGT sköna ut!

Och för er som vill göra några riktigt fina vårfynd till kommande vår och sommar, så spana in dessa och dessa (Heelow) galet snygga skor!

Önskar er en fin måndag<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.