Villa Sjöliden

Nyårsdukning och korvgrillning!

Innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3 

Här hemma har jag och barnen haft en riktig städdag inför morgondagen. Barnen ville hemskt gärna hjälpa till för en gångs skull och grabbade tag i varsin dammtrasa! Men lite bra musik i bakgrunden flöt det på bra… tills dom små trollen började bråka om vem som skulle damma var… osv.

Just nu är trotsen extrem här hemma, speciellt på våran lilla 4-åring. Hon beter sig mer som en bångstyrig tonåring än just en 4-åring. Lyssnar inte för fem öre på vad man säger, utan kör sitt eget race helt och hållet!

Jag vet inte huuuur många gånger jag fått skicka upp henne på sitt rum dessa dagar, utan någon effekt!?

Om jag inte hade speciellt många gråa hårstrån på huvudet innan, så gör nog just den här trotsen att jag får det!

Men nu är i alla fall huset städat, nyårsdukningen förberedd och maten inhandlad. Skönt!

Årets dukning kommer se ut så här i färgtemat guld, vitt och silver.

Och på tal om dukning och allt där till så hittar ni väldigt bra erbjudanden här inne just nu!

På kvällskvisten samlades vi ett litet gäng utomhus, hemma hos min pappa med familj för korvgrillning.

Och under dagen hade det kommit lite snö på backen, till barnens stora förtjusning. Vilket resulterade i denna fina snögubbe!

Fattar inte hur dom lyckades få till en sådan stor snögubbe av den lilla snö som lagt sig på marken.

Så mysigt! Men efter att ha kommit hem känner jag mig helt stelfrusen… trots att jag krupit ner under två tjocka plädar.

Blev så himla sugen att beställa hem denna och dessa fina… just för att ha ett varmt och gosigt set att slänga på sig när man är hemma och just känner sig frusen!

Hörrni… om vi inte hinner höras innan så vill jag passa på att önska er ett riktigt GOTT NYTT ÅR… och tala om för er att jag är så glad att just ni vill följa med mig här inne bland mina tokiga tankar och idéer<3

Massa kramar<3 

Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.