Villa Sjöliden

Tokigheter i sömnen och more is more!

Innehåller annonslänkar

God eftermiddag bästa ni<3 

Tisdag och både jag och barnen vaknade upp utvilade efter en god natts sömn.

I natt hade jag en sådan märklig dröm… ni vet en sådan dröm som man knappt vet om det var verklighet eller inte när man väl vaknar. Det är väldigt sällan jag vaknar upp och är förvirrad utav en dröm, utan den saken  brukar Snickaren sköta i våran familj;)

Om ni visste vad mycket tokigheter han har för sig i sömnen ibland. Nu på senare år har det tack och lov lugnat ner sig… men ett tag var det var och varannan natt han hade konstiga saker för sig. Och ibland visste man inte om man skulle skratta eller gråta.

Som när jag nyligen flyttat in till Snickaren i hans lägenhet för si så där nio år sedan. I sovrummet, rakt ovanför sängen hängde en stor maskroslampa… vi vet, en sådan där vit och spretig sak från Ikea. På morgonen när jag var redo att åka till jobbet, och skulle ge Snickaren en hejdå puss… märkte jag till min stora förvåning att det låg en massa ”maskrosor” slängda på golvet vid hans sida av sängen. Efter att ha tänt lampan, för att kunna se ordentligt hur stor katastrof det verkligen var och konstaterat att åtminstone halva lampan låg på marken, var jag tvungen att väcka honom och ifrågasätta vad han egentligen hade pysslar med.

Det roliga med Snickarens drömmar är att han oftast kommer ihåg allt så himla tydligt på morgonen. Nu var det tydligen så att det ”hade suttit små gubbar” och petat på honom med maskrosorna, från lampan medan han sov. Tillslut blev han så trött av allt retande att han ryckte ner gubbarna och slängde i väg dom på golvet. Vilket resulterade i en taklampskatastrof! Ni kan tro att vi fick oss ett gott skratt på morgonkvisten när han berättat om sin dröm. Och detta är bara en av många, konstiga saker haha!

Och på tal om min älskade Snickare, så satte han upp denna dröm över köksbordet igår. Jamen hur FINT blev det inte?

Idag kom barnens morfar och bonusmormor och hämtade Milian på förmiddagen, Dom skulle vandra på en skogsled, runt någon sjö här i närheten, och frågade om Milian ville med. Jag och Alicia passade istället på att uträtta lite ärenden till nyår…blommor inhandlades i mängder, och accessoarer till dukningen likaså! Just festdukning kan vara något av det roligaste som finns.

Och i år känns det på något vis som att man vill lägga ner lite extra krut på dekorationerna för att känna att man verkligen välkomnar det nya året mer än någonsin!

Är det någon dag på året som det får vara lite extra ”more is more” så är det just på Nyår,

Och som tur var, verkade vi komma i rättan tid för att undvika en massa folk. Kunde därför inhandla denna och något som likande denna.

Och dagens rekommendation bli att kika in hos Ideal of Sweden där dom just nu har upp till 70% rabatt på ALLT!

Önskar er en riktigt fin tisdag<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.