Villa Sjöliden

Att känna sig lika gå som vädret!

Innehåller annonslänkar

Go kväll kära ni<3 

Här hemma ligger jag nerbäddad under en pläd i soffan och förundras över hur tyst huset kan vara. Det är bara vinden som viner utanför fönstren. Snickaren har tagit med sig barnen upp till deras kusiner för lite korvgrillning och paketbyte utomhus.

Idag är en sådan där dag då jag ungefär känner mig lika grå som vädret utanför. Trött och snorig… och framförallt sjukt less på all Covid-19.

Och som alltid några dagar efter jul har jag lust att städa bort det mesta av julen.

Ja det vill säga, allt utom julstjärnor och julgran och lite smått börja smyga in våren här hemma. Förstå att bara få byta ut alla julbuketter mot massa krispiga tulpaner. Att få börja planera vilka sådder som ska i jorden i år osv… Det lär några av de saker jag längtar efter.

Och vet ni…. i år känns det lite mer okej att längta efter bättre och ljusare tider än att vara i nuet. Så klart att man ska uppskatta saker omkring sig i nuet också…. men jag tror ni förstår vad jag menar. 2020 kommer jag vinka hejdå till med lättnad och förhoppningsvis gå in i 2021 med en gnutta hopp!

Funderar på att ikväll testa dessa som jag fick i julklapp av min ena syster,

Önskar er en fin eftermiddag/ kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Jag tänkte ta bort tomtana efter nyår, sedan får granen och advent vara kvar tills trettonhelgen,. Försvinner tomtarna är det inte fullt lika juligt.