Villa Sjöliden

Bruket- Beroendeframkallande- Fina Nyheter

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3

Sitter med en mysfrukost tillsammans med barnen framför dagens avsnitt av julkalendern. Jag tycker faktiskt den är riktigt bra… och blir bättre och bättre.

Den inriktar sig dock till lite äldre barn, eftersom handlingen kan vara en aning svår att tolka för dom lite yngre. Men ändå, väldigt mysig och spännande!

Vad tycker ni om julkalendern?

Igår efter jobbet åkte jag hem till min mormor och morfar och lämnade och hämtade lite julklappar. Det var så mysigt att få träffa dom en snabbis, även om jag enbart stod innanför dörren pga av Covid 19. Min mormor och morfar är 80+ och förut har vi setts utomhus, men nu tyckte dom att jag gott kunde komma upp till deras hall.

Tror att det är oerhört viktigt att dom som är i riskgruppen får bestämma själva om dom vill träffas eller inte. Dom är ju ändå vuxna och vet om alla risker. Ensamheten är ju tyvärr bra mycket mer sjukdomsframkallande och dödlig än själva Covid 19.

Och när man är på ärenden i Kumla, så har det ju som ni vet blivit lite av en tradition… eller kanske till och med ett beroende att stanna till vid Bruket inredning. Förutom att butiken är URMYSIG så är närstan det bästa att det alltid finns en massa nya saker att kika på!

Och så klart kunde jag ju inte låta bli att köpa med en massa fina saker hem… och så kanske det blev någon lite julklapp, trots att jag egentligen är klar med klapparna;) så kan det gå!

Ja ni hör ju, butiken är beroendeframkallande!

Idag ska barnen få äta lunch hemma hos sin moster och ha lite julgodistillverkning. Så mysigt!

Själv ska jag försöka få till lite julstädning här hemma i och med att det nästa vecka kommer att bli ont om tid för den saken.

Tänk att det bara är fem dagar kvar till jul hörrni? Galet!

Och hörrni, idag har jag tre väldigt fina nyheter som jag tänker visa er! Nyheter som kommer placeras i varukorgen omgående!

Först ut är denna skjortklänning som är lika fin till vardags som till fest!

Sedan har vi denna mönstrade topp som jag bara tyckte var såååå himla fin!

Och till sist denna klassiska cardigan, som både är stilig och ser himla skön ut!

Och här inne är julrean i full gång!

Önskar er en riktigt fin lördag<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.