Villa Sjöliden

Blir 2021 året vi tar revansch över livet?

Innehåller annonslänkar

Go kväll bästa ni<3 

Hjälp vad tiden tickar ner fort på detta år… och tur är väl det, så vi förhoppningsvis kan ta oss an 2021 med en liten gnutta hopp.

Hopp om ett vaccin, att få planera in roligheter och träffa nära och kära utan att behöva tänka på detta dumma virus! JAG HOPPAS och TROR att 2021 kommer bli året då mänskligheten tar revansch över livet, men ändå tar lärdom av att livet är väldigt skört.

När allt detta elände väl är över, tror ni vi kommer att leva på som vi gjorde innan pandemin tog sitt grepp om världen? Eller kommer delar av vårat levnadssätt vara förändrat?

Svårt att säga, men jag tror att vi ganska så snabbt kommer tillbaks i dom tankebanorna vi hade innan. Vi är alla så trötta på alla restriktioner och diverse tråkigheter…

Ljusstaken som pryder matsalsbordet hittar ni här!

Annars då? Jo, här har ni ikväll en riktigt mätt tjej efter dagens jullunch på jobbet. Det är helt galet vad mättande julmat är egentligen, och för att inte tala om SALT! Tror banne mig att jag lyckades få i mig över 1 liter vatten bara efter lunchen.

Det bästa enligt mig på ett julbord är Janssons frestelse, köttbullar och revbensspjäll. Och ja, en god, gravad lax är väl aldrig fel heller, Men resten skulle jag kunna klara mig utan… även om jag så klart äter allt.

Är ni riktiga julbordsfan, och riktigt längtar efter maten? Eller äter ni hellre annat?

Och innan, vi avslutar kvällen inlägg tänkte jag visa er några riktigt fina favoriter på nyhetsfronten…

Vi börjar med denna blus, som med sitt söta mönster och våriga färger får mig att längta efter våren!

Sedan har vi denna fina topp, som med sina söta och roliga ärmar passar minst lika bra till vardags som till mer festliga tillfällen.

Och sist med inte minst har vi denna tillsynes ”normala” mjukstickade tröja, med en avslappnad passform bjuder ändå på något lite elegant baktill.

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.