Villa Sjöliden

Julklappstips och en rekordlång dag!

Innehåller annonslänkar

Go kväll bästa ni<3 

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Jag råkade som så många gånger förut somna med barnen vid läggning… men vaknade inte upp förrän klockan 23. Så därför blev det inget inlägg igår. Sorry för det!!

Idag tror jag minsann vi hade en rekordlång dag på jobbet… i alla fall kändes det som det. Tror minsann vi alla behöver lite julledighet snart!

Det känns som att denna höst/ vinter har varit riktigt tung på många plan… och inte minst sagt på jobbet då det varit mycket sjukfrånvaro i kombination med hög efterfrågan på produkter.

Ikväll ska jag försöka att slå in lite fler julklappar här hemma så jag blir av med lite kartonger! Ni vet, så att folk inte misstar mig för postnords utlämningsställe;)

Ibland funderar jag verkligen på hur dom som packar iordning ordnarna tänker. Man kan ha beställt världens minsta grej… eller i alla fall inte så stor, som levereras i en jättekartong!? Varför?

Idag tänkte jag ge er några riktigt fina julklappstips!

Först ut är dessa söta! Perfekta att bära både till vardags och till festligheter, Och perfekt om man vill ge bort något fint som inte kostar skjortan!

Sedan har vi denna produkt som för under för torrt och frissigt hår! Min Absoluta favorit i denna kategori, och imorgon fredag har ni en grym rabatt på den!

Sedan har vi detta plagg som är perfekt att mysa runt i hemma!

Och till pappan, brodern. sambon eller vännen rekommenderar jag denna stiliga! Finns i många olika färger, är väldigt stilren och har ett bra pris.

Nej nu ska jag natta barn här, och försöka att hålla mig vaken;)

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.