Villa Sjöliden

Statist och DIY elegant julpyssel!

Innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3 

Sitter hemma i soffan med en påse saltade cashewnötter (som är min nya craving) och njuter utav julkänslan som förtillfället är på MAX! Jag har precis tittat på veckans avsnitt av jul med Ernst… och vad ger mer julstämning än det!?

Japp, jag tillhör team Ernst och tycker hans kreativitet är så mysig att kika på. Jag har faktiskt en gång i tiden för en herrans massa år sedan varit statist i Sommartorpet. Tror till och med att det var hans allra första säsong!

Vi var inbjudna på ”midsommarfest” och blev inzommade på alldeles för nära håll när vi högg in på allt midsommargott Ernst gjort haha! Jag som (på den tiden, innan tandställningen kom på plats) bara hade två (tillsynes) STORA framtänder filmades när jag högg in på en stooor melonbit! Ja ni kan ju tänka er;)

Alltså,  jag MÅSTE bara visa er ytterligare en bild på (MIN) vår fantastiska gran här hemma. Jag känner liksom att jag inte riktigt kan titta mig mätt på den;) Ja ni får ursäkta… men det kommer att komma fler bilder på den;)

Och någonting som ger den vackra granen lite extra elegant piff är dessa ”julgransrosetter” som jag tillverkade förra året.

Och det var faktiskt inte alls svårt när man fick in snitsen och ändå ett ganska så mysigt och terapigivande pyssel. Mer om hur jag gjorde steg för steg kan ni kika på här inne!

Idag ska jag försöka att komma i säng i någorlunda tid eftersom jag försov mig i morse. Det kan verkligen vara det sämsta sättet att starta en dag på… nu hade jag ju i för sig tur att jag hann i tid till jobbet ändå även om det var på minuten, Men att starta morgonen med stress är aldrig roligt! Så jag hoppas att jag kan komma upp liiite lättare imorgon om jag kommer i säng i tid idag;)

Men först ska jag naturligtvis delge er dagens tips!

HUUUR FINA är inte denna och denna!?

Och för er som är lite mer varma av er var även denna helt ljuvlig!

Förstå sedan att mysa runt under julhelgerna i denna gosiga!

Sov så gott fina ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.