Villa Sjöliden

Mina bästa fynd!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Igår efter jobbet fick det blir en rejäl rundtur med bilen för att hämta upp diverse julklappar som levererats till olika ombud! Hua.

Varför kan inte bara alla paket komma till ett och samma ombud kan man undra ibland!?

Nu är jag i stort sätt helt klar, förutom ett par julklappar som är kvar att ordna med;)

Och under dagen idag kommer ett av årets bästa Black Friday fynd att levereras…. vilket ni naturligtvis kommer få se någon dag här framöver;)

Och den här veckans höjdpunkt är att fönsterputsarna kommer hem till oss under torsdagen… alltså, som jag längtar! Fönstren på detta hus har nog ALDRIG varit mer skitiga än vad dom är nu. Och det kändes faktiskt sådär att sätta upp alla julstjärnor när fönstren såg ut som do gjorde. Tur att det är mörkt största delen av dygnet;) haha!

Men på torsdag kommer som i alla fall våra bästa fönsterputsare! Sist dom var här och putsade alla fönster så tog dom till och med och putsade speglarna i huset. Bara en sådan sak!!

Idag tänkte jag visa er några av mina Black Friday fynd.

Denna & denna (som är STORA favoriter som jag INTE klarar mig utan), men sedan väntar jag SPÄNT på att denna, som jag aldrig testat förut ska levereras!

Sedan passade jag på att klicka hem denna skönhet igår under Cyber Monday. Detta blir en riktig chansning med tanke på att jag oftast INTE passar i detta typ av plagg;) Tur att det bara är att skicka tillbaks om det skulle bli helt fel!

Önskar er en riktig fin tisdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.